Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FankaKebsa

Wasze opinie o KEBAB KING Warszawa

Polecane posty

Gość FankaKebsa

Witam, Co sądzicie o restauracjach (kebabowniach) KEBAB KING w Warszawie?

Gość gość
Jedzenie dobre, ale w niektórych lokalach muzyka jest tak głośno, że nie da się wysiedzieć. I te "breloki" piszczące, gdy zamówione jedzenie na nas czeka są obrzydliwe, mogłyby być estetyczniejsze.

Gość gość
Powiem tak: zgadzam się z poprzednikiem + brakuje baraniny, tzn chyba jest ale tylko mielona... Jedzenie bardzo dobre - zwłaszcza polecam kurczaka bo jest lepszy od wołowiny z cielęciną (mimo że rzadziej wybierany). Porcje syte, jednakże dla mnie mogłyby być jeszcze ciut większe - gdzieniegdzie trafiają się jeszcze większe. Ceny standardowe w sumie. Ale najważniejsze że nie są to obskurne budy gdzie zdarza się że można doświadczyć widoku prusaków, surówek leżących w zlewie, albo otwartego obsranego kibla na niewielkim zapleczu...

Gość jrtj6y7
pycha jedzonko!

Gość gość
Jedzenie w Kebab King pogorszyło się, tzn. właściciele poszli już na całość i renomę i spróbuj zamówić kebaba w grubej bułce to dostaniesz 2,3 wiury mięsa a reszta to surówka i sos. Kiedyś, a jestem stałym klientem od kilku lat z racji bliskości swojej pracy w kanapce była równowaga, a teraz tylko prawie sama surówka. Dlatego też mimo, że lubiłem na grubym zamawiam tylko na cienkim - rolada.

Gość gość
Na miejscu - jak najbardziej tak - bardzo smaczny. Natomiast dania w dostawie to jakiś żart. Płacisz za Mega talerz a dostajesz porcję około 50% mniejszą niż w restauracji. Zwykłe oszustwo.

Gość gość
HACI KARAKUT NAJCZYŚCIEJSZY TUREK W WARSAWIE polecam kebeb na ul świętokrzyskiej ,tam dzie pracuję Haci , to jeden z najczysciejszych turków w Warszawie. ten człowiek jest bardzo czystą osobą , dania które gotuję są przepyszne, nie używa przypraw tandetnych tylko arabskie oryg.....mieso jest czyściutko przyżądzone , kuchnia tego człowieka jest czyściutka. potrafi gotować wspaniałe dania, polecam jedzenie które on gotuję lub kebeb który on robi. przepyszne sałatki ze świerzych warzyw, super desery, a kurczak w różnej wersji ,polecam wszystkim polakom dania które gotuję Haci. afondo kolego maya+haci = mustafa,metin haaa

Gość gość
Ja polecam www.sushiwesola.pl. Bardzo dobre sushi oraz zupy. Nowy lokal mają na ulicy Zwycięzców 4.

Gość Zwykły Polak
Kebab king Gocław , najgorsze co mnie spotkało ,suche jedzenie bułka twarda nawet na 10 zł oszczędzają czyli nie liczy sie jakość tylko kasa zero jakości . Syf i dno nikomu nie poleca odmawiam Gocław Kebab King dnooooooooo i syf omijać nie zamawiać nie jeść ...

Gość wielki 1973
ale g****o , przyjechał typ , wtargał siatę , a tam buła z kapustą i jeszcze zimna . prosiłem na ostro to dostałem na sucho . mistrzostwo świata , takiego szitu to jeszcze nie jadłem

Gość gość
W dniu 14.08.2017r. w Kebab King na ul.Nowy Świat zamówilem 3 różne kebaby, na grubym otrzymałem zimne i suche mięso ,tzw. "wióry", zresztą były to trzy kawałki reszta surówka i czerstwa buła.Kebab szaszłyk po 40 minutach nie dotarł gdyz został komuś innemu wydany, zaproponowano mi kolejne 20 minut czekania. , odmówiłem.Nigdy wiecej juz nie skorzystam i innym też bardzo odradzam korzystnia tego "lokalu".

Gość gość
Witam, jeśli chodzi o Kebab na Bemowie - NIE POLECAM - przewaga surówki, kabab jest przez to zimny. I najgorsze - czerstwa bułka, psująca cały smak. Ja już tam nigdy nie pójdę...

Gość gość
Dziś pierwszy raz w życiu kupiłam na wynos danie obiadowe w Warszawie na Ursynowie na Warchałowskiego w Kebab King. Powiadomiłam młodą UA że jestem tu pierwszy raz i proszę o fajne danie. Finalnie otrzymałąm hermetycznie zapakowane danie, brakowało sosów, co stwierdziłam dopiero w samochodzie. Ale to nie problem. RYŻ JEST SFERMENTOWANY A MIĘSO SMIERDZI. ODRADZAM W 100%. Nie reklamowałam bo taki mamy kraju :-(