Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria dla mnie

czy pogadac z o tym z chłopakiem i brać to pod uwagę dla samej siebie

Polecane posty

Gość kafeteria dla mnie

ostatnio miałam kryzys z chłopakiem, ciche dni i ogolnie przerwę. było naprawdę cieżko, bo on chciał zerwać i po prostu widział średnio dla nas szanse na odbudowę związku. nie dałam za wygraną i od wczoraj się staramy odbudować to wszystko. póki co, jest fajnie. jednak był podczas tej przerwy w klubie z kumplami. wystroił się, nie ma co- z tego co widziałam na zdjęciach. z relacji imprezy, z którą się nie krył wynika, że dużo dziewczyn go podrywało, że z kolegami 'dla żartu' zagadywał do jakichś lasek. tańczył '5 sekund' z jakąś dziewczyną. nie wiem czy wierzyć mu w to ostatnie, ale przeciez nie bede mu robić afery. nie chce, by było ponowanie między nami kiepsko. co mnie jeszcze niepokoi, to to, że on niby robi sobie ze mnie jaja mówiąc, że po zerwaniu nie miałby CHYBA problemu z całowaniem się z innymi. niby żarty, ale jakoś nie wiem czy mu wierzyć. wiadomo, zerwanie zerwaniem, jednak to też o czymś świadczy, gdy po tym idzie się na imprezę i wyrywa inną. ma to ma byc dla mnie jakiś znak ostrzegawczy na przyszłość? jak te sytuacje odczytujecie?

Gość kafeteria dla mnie
up