Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra mnie zdradziła i całą rodzinę

Polecane posty

Gość gość

Moja o 20 lat starsza siostra zdradziła mnie. Zeznała w sądzie na korzyść mojego byłego męża. Była wściekła oto że ja dostałam dom i działki oraz firmę i lokale po rodzicach. A ona nic. Powiedziała w sądzie prawdę na mój temat i moich rodziców Zeznała że jestem nałogową alkoholiczką, że nasi rodzice to ludzie agresywni i nieobliczalni. Pokazała nawet nagrania jak się z matką szarpie. Oprócz tego zaszkodziła również moim dwóm braciom ich żonom, oraz bratankowi i dwóm bratanicom którzy zeznawali na moją korzyść oraz rodzicom. Moja matka przed sądem cały czas mówiła że to mój mąż ma problemy z alkoholem, że nawet zrobił kupę na środku przedpokoju. Po prostu cały sąd się z nas wszystkich śmiał. Moja siostra miała nagrania od swojego syna jak się z matką wyzywałyśmy od k***w, itp. Sąd pozbawił mnie praw rodzicielskich, uznał że ja jestem winna za rozpad małżeństwa i pozbawił mnie 5 tysięcy alimentów. Ja jej tego wszystkiego nie daruje, jeszcze siostra powiedziała że mam lewe zwolnienie lekarskie dzięki czemu zus daje mi wypłatę. Po prostu zniszczyła mi życie.

Gość gościówa1
buahahahahha:)

Gość gość
że też chciało ci się pisać takie głupoty :-)

Gość gość
trzeba było się podzielić z nią majątkiem po rodzicach a nie wszystko zagarniać samemu teraz pij swoje piwko kochanie

Gość gość
Moi rodzice ukrywali mój alkoholizm. Zależało ich na alimentach od mojego męża. Mąż płacił 5 tysięcy alimentów ja jednak przez 2 lata walczyłam oto żeby płacił mi 6. Obie z matką groziłyśmy siostrze, mówiłyśmy jej co ma mówić w sądzie a ta tylko że jej nikt nie pomógł przy dziecku, że jej rodzice nic nie dali. I pamięta to przez całe życie. Poza tym siostra ma pretensje że Mnie dali wszystko że jednemu bratu dali trzy działki drugiemu bratu dali trzy działki i że dali po działce dla dwójki dzieci mojego brata, dla córki mojego drugiego brata oraz po działce dla moich córek i nawet wypomniała że jej synowi dziadkowie nie dali nic.

Gość gość
Tacy burzuje.nibg macie lokale.dzialki itp a zalezalo im na marnych 5tys?hahaha.jakbg mieli pieniadze to zamkneliby zakale rodziny alkoholiczke w zakladzie na odwyku.a nie pozwalali na chodzenie takiemu scierwu samopas!

Gość gość
Niezłe prowo,ale jeżeli jakims cudem to prawda bo patologie sa różne,pretensje możesz mieć tylko do siebie,od kiedy powiedzenie prawdy to zbrodnia?!

Gość gość
a dlaczego wasi rodzice nie przepisali nic siostrze ????????????