Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megannn1

kaszel po zapaleniu oskrzeli

Polecane posty

Gość megannn1

moj synek miał zapalenie oskrzeli, w piatek byliśmy u lekarza i osłuchowo ok, ale nadal kaszle, zwłąszcza w nocy, to normalne??? zostawiłam go w domu wczoraj i dzis, wacham sie czy jutro puscic do żłobka...puscic mimo kaszlu? nie jest sliny taki tylko jakby go w gardle drapało

Gość gość
Normalne. Nadreaktywnosc oskrzeli po chorobie. Moze utrzymywac sie nawet do 3 miesiecy, nie tylko po zapaleniu oskrzeli sle nawet po zwyklym przeziebieniu

Gość gość
Po oskrzelach kaszel może i z 2 tyg się utrzymywać szczególnie z rana ,po za tym pewnie dostał antybiotyk więc organizm jeszcze do siebie nie doszedł i zaraz znowu coś może złapać ja bym nie puszczała jeszcze do żłobka .

Gość gość
od 2 tyg do 4 miało być .

Gość megannn1
hmmm....ale czy puscic do żłobka to są zaledwie 4 godz

Gość hch
mój syn po chorobach to kaszlał aż do wiosny :( zaczęli go leczyć na astmę której nie ma po prosty ja twierdzę że jest uczulony na środowisko przedszkolne :) A co do twojego pytania jak nie musisz to go zostaw kilka dni jeszcze w domu wychodź z nim na spacerki niech sie naturalnie uodparnia. Po za tym kup sobie inhalator i rób mu inhalacje 2* dziennie z soli fizjologicznej albo mgiełki solankowej :)