Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Co robicie zaraz po przebudzeniu

Polecane posty

Gość gość
Widzę, że na kafeterii sama patologia. Bezrobotni, zboki walący konia co chwile, śmiedziele z papierosami w łóżku. Jeden normalny co po prostu wstaje, myje się, je śniadanie i idzie do pracy. Reszta z was to gówno!

Gość gość
patrze na zegarek i wyskakuje z lozka, myslac "o cholera, znowu zaspalam" i biegne do lazienki.

- pobudka - kibel - prysznic - golenie(co 4-6dzien) - śniadanie - netbook i TV - ...i do roboty co 2-4dzień

Gość gość
wstaję o 06:00, wypuszczam koty przez okno i dalej w kimono, do 09:00 :D

Gość gość
wstaje, ide na kibelek, kąpię się, maluję, wychodzę z psem, idę do sklepu po świeże pieczywo, budzę córę a potem idę do pracy

Gość gość
pierwsze co po przebudzeniu to idę na kibelek, zapalam papierosa potem prysznic, malowanie się następnie ubieram się i wychodzę z psem (jak jestem z psem to idę do sklepu po świeże pieczywo). Po powrocie ze spaceru budzę moją córkę. Przebieram się i ubieram się do pracy, patrzę czy młoda wstała i wychodzę do pracy.

Gość gość
myśle o Monice;-)

Gość gość
Ja myje kokones :D

w czasie depresji: przewracam się na drugi bok, wyprztykuje drzemki i śpię 4 h dłużej wstaję żałując, że się obudziłam idę pod prysznic (jestem totalnie rozmemłana, zawsze się otulam w kocyk jak usiłuję przestać płakać i zasnąć o tej 5-6. łykam 2 ibuprofeny na głowę, kombinuję co zjeść na śniadanio-obiad i jak silną kawę sobie zrobić, żeby zabić to cholerne zmęczenie. idę do sklepu po picie. w czasie, gdy żyję, czyli np, studiuję: wyprztykuję dwie drzemki idę pod prysznic, przez przypadek patrzę na zegarek i aż podskakuję ze strachu, że tak późno wkładam coś na grzbiet, dwa pociągnięcia szczotką do włosów:-P ząbki, kremy, podkłady i inne fanaberie wybiegam z ozorem jak pies, jak kundel, muzyką w uszach, by się rozbudzić śniadanie to ja jem w przerwie między zajęciami tak do 13stej podżeram, bo rano to ble:O

Gość Akoda
Gdy się obudze, patrzę na godzinę w telefonie, stwierdzam że jeszcze 10 minut drzemki nie zaszkodzi :) gdy patrzę po poraz drugi na zegarek stwierdzam że z dziesięciu minut zrobiło się 20, z czego zostaje mi nie całe pół godziny do wyjścia :) więc szybko wstaje, oczywiście pierwsza toaleta, prysznic, makijaż (śniadania nie jem ani nic potem, dopiero po 16 spokojnie jem obiad w domu) pakuje rzeczy, żegnam się z rodzicami i ze słuchawkami w uszach i ulubioną muzyką pędze na przystanek:D

Gość gość
Wyciągam zatyczki z uszu :classic_cool:

wylaczam budzik pije sok z pomaranczy na orzezwienie prysznic pielegnacja i makijaz sniadanie i kawa wypad do pracy ma ostatnia chwile

Gość gość
soku zpomarańczy na pusty żołądke :d o matko doigrasz sie sitka :D nie wolno!