Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

syn woli babcie od mamy

Polecane posty

Gość gość

Ja tez mam taki problem.Mieszkamy z moimi rodzicami w jednym domu i mój prawie 2 letni synek też ciągle tylko babcia i babcia, już mnie krew zalewa. A jak ją widze to już mam jej dość. Na wszystko małemu pozwala ale jak zwróci jej się uwagę to ona uważa że nic nie robi że nie pozwala mu na wszystko. A mnie się normalnie krew w żyłach gotuję. Nie mówiąc już o tym że jak zejdziemy z mężem w niedzielę na kawę, to nie ma szans żeby z nią porozmawiać ona tylko co Jarusiu, tam gdzie chce to z nim idzie nawet jak noga ją boli bo chodzi pod kulą to i tak idzie. Do małego inaczej się nie zwraca jak żabko,rybko itd a na dodatek mówi do niego taki tonem że rzygać się chce naprawde nie da się tego słuchać. Boli mnie to że syn mnie olewa. Niewiem co robić. z mamą już wiele razy rozmawiałam to ona mówi że nic złego nie robi bo ona kocha swojego wnuczka. Czasem w stosunku do małego zachowuje się jak psychicznie chora naprawdę bo inaczej już tego określić nie można. czy mój syn będzie kiedyś jeszcze za mną też tak jak za nią??smutas.gif aha chciałam jeszcze dodać że jestem cały czas w domu bo nie pracuje tylko mą pracuje. Naprawde jestem załamana

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować