Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Wiesław

Polecane posty

Gość gość

jak wam się podoba ? zastanawiamy się nad takim imieniem :)

Gość gość
mi się nie podoba Wiesiek, Czesiek - brzydko

Gość gosc 13 58
niee... Zle mi sie kojarzy, znam jednego mezczyzne o tym imieniu, niby normalny, ale taki Wiesiek wlasnie :P

Gość gość
mój teść ma tak na imie super gość

Gość gość
ogólnie tak trochę zajeżdża "wieśniacko" sama przyznasz :P ale zdecydowanie wolę już takie imiona niż jakieś brajany czy xaviery bleee

Gość gość
wieśniackie :O

Gość gość
Brzmi bardzo wiesniacko! Ale nie przejmuj sie, bo wiekszosc "trendy" imion tak teraz brzmi w erze Zenkow, Antonin i Staszkow - biedne dzieci!

Gość gość
niefajne imie, mam kumpla o tym imieniu i on go nie znosi

Gość gość
Hehe u nas na matematyce w klasie maturalnej byl praktykant. Dzis ma pewnie ze 40 lat,wtedy lekko po 20. Super byl z niego gosc,polubilismy go. Na koniec swoich praktyk spytal,czy mamy jakies pytania do niego i ktos spygal - jak pan ka na imie? On na to - wiesiek. Wszyscy hahaha ipo chwili - ale teraz serio,niech pan powie - a on 'wiesiek'. ;) no tak mu rodzice dali :)

Gość gość
biedne dzieci ???? a xavierki, brajanki, deniski peniski i keviny to nie są biedne dzieci ??? znam rodziców co dali synowi na imię Tigran - współczuję dzieciakowi

Gość gość
Wiesz, jest tyle neutralnych pieknych imion i jest naprawde duzy wybor miedzy brajanem a wieskiem! Kazda polska matka chce byc za wszelka cene "modna", a niestety cierpia na tym potem dzieci.

Gość gość
Wiesiek, Franek, Antek , Staszek, Bronek - wszystkie te imiona brzmia jak dla brzuchatych, bezzebnych dziadow, chlejacych piwo albo tanie wino pod sklepem.

Gość gość
Franek, Antek, Staś to super imiona, nie gadajcie - jest bardzo wiele osób, którym się podobają takie imiona :) Bronek, no niestety mam uprzedzenia bo kojarzy mi się z tym od "bulu i nadzieji "

Gość gość
Moze Stas i fajnie brzmi, ale przeciez 16 latka nie bedziesz Stasiem nazywac, wiec zostaje tylko Staszek albo Stanislaw - chlopak w tym wieku bedzie sie po prostu wstydzil swojego imienia. To samo bedzie z Antonim czy Wieskiem...

Gość gość
bzdura - za ok 10 lat gdy te dzieci staną się nastolatkami będzie sporo Antków, Franków, Staszków, więc jeden z drugiego nie będzie się na pewno śmiał, bo to będą bardzo popularne imiona wśród młodzieży

Gość gość
Staszek ze Staszka pewno sie smial nie bedzie, ale przez 10 lat przejda conajmniej dwie "fale" nowych imion, ktore wszyscy beda dawac i wtedy te Staszki i Wieski beda wzbudzac smiech albo conajmniej wspolczujace wzdychanie tak, jak teraz Oliwki i Wikusie!

Gość gość
dziewczyny zapomniałyście o Jasiu :)

Mój dziadek był Wiesławem. Wspaniałym czlowiekiem. imię? Nie mam zdania. Jest niedzisiejsze po prostu. Niespotykane i takie po prostu stare. wieśniackie? nie. Ja mieszkam na wsi (ale takiej wsi wsi) i w całej wsi nie ma ani jednego Wieśka. A mój dziadek był warszawiakiem z dziada pradziada.

Gość gość
super imię bo jak sie jakiś debil znajdzie to zkażdego imienia sie bedzie wysmiewał, takim jesteśmy społeczeństwem z*****ym które zazdrości i wysmiewa wszystko bo kazdy mysli że jest najmadrzejszy

Gość gość
Mnie się to imię kompletnie nie podoba. Myślę jednak, że Wiesiek w dzisiejszych czasach dobrze się wpasowuje w modne Franki, Antki, Janki i Staszki, więc dlaczego nie? Nie napiętnujcie takich imion bo są 100 razy lepsze niż Brajany i Alany.

Gość gość
Wiesiek? A dlaczego nie Czesiek, Mieciu, Heniu, Władziu?? Okropne... jak dla starego dziadka..

Gość gość
ale ten "stary dziadek" też kiedyś był małym chłopcem :)

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
nie podoba mi się

Gość gość
ale ten stary dziadek, który był kiedyś chłopcem dorastał wśród innych Wieśków, Cześkow, Jaśków, Zdziśków, Staszków, Mietków, Heńków, więc nie było problemów. I imię nie budziło u innych : politowania, śmiania się, zdziwienia (wybrac sobie właściwe). A teraz owszem..może. Moja ciocia (jakos ok 55 lat, nie wiem) ma imiona Wiktoria Danuta. I co? Wiecie jak ona się wstydziła imienia Wiktoria w tamtych czasach, kiedy była dzieckiem, gdzie były Basie, Krysie, Anie, Marylki, Zosie, Elżbiety, Doroty, Wandy itp.? Musiało jej to imię nie pasować, bo uzywa (do dziś!) tylko drugiego: Danuta. I ja dopiero jako dziecko mające ponad 10 lat dowiedziałam się przypadkiem, że ciocia Danka ma na pierwsze imię Wiktoria. więc mi nie mówicie, że imię może nie być krzywdzące dla dziecka. Może..