Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjazn damsko meska

poza zwiazkowa

Polecane posty

nie ma!!!!!!!!!!!!

Gość stay with me Diana
swedzi cie krocze?

nie ma przyjazni damsko meskiej, nic mnie nie swedzi;)

Gość gość
ktos tu sie zawiodl , nasze uszanowania i wyrazy przykrosci

nie ma!!

Gość gość
spadaj. :D jest i koniec :P ktos Cie zawiodl?

To udowodnij, ze jest jakas przyjazn poza zwiazkowa. To sie nie sprawdza. W zwiazku ma byc przyjazn.

czekam!!:)

Gość gość
Jak mam Ci udowodnic? U mnie przyjazn z mezczyzna trwała 10 lat-do jego śmierci. Z innym trwa już 19 lat.Trzeba znaleźć kogoś podobnego do nas.

Ale na czym sie opiera ta przyjazn :)? Raz na miesiac sie odezwe?

Gość Tora_PAS
Mężczyzna odpowiedział: «Niewiasta, którą postawiłeś przy mnie, dała mi owoc z tego drzewa i zjadłem». 13 Wtedy Pan Bóg rzekł do niewiasty: «Dlaczego to uczyniłaś?» Niewiasta odpowiedziała: «Wąż mnie zwiódł i zjadłam». 14 Wtedy Pan Bóg rzekł do węża: «Ponieważ to uczyniłeś, bądź przeklęty wśród wszystkich zwierząt domowych i polnych; na brzuchu będziesz się czołgał i proch będziesz jadł po wszystkie dni twego istnienia. 15 Wprowadzam nieprzyjaźń między ciebie i niewiastę, pomiędzy potomstwo twoje a potomstwo jej: ono zmiażdży2 ci głowę, a ty zmiażdżysz2 mu piętę». 16 Do niewiasty powiedział: «Obarczę cię niezmiernie wielkim trudem twej brzemienności, w bólu będziesz rodziła dzieci, ku twemu mężowi będziesz kierowała swe pragnienia, on zaś będzie panował nad tobą». 17 Do mężczyzny zaś rzekł: «Ponieważ posłuchałeś swej żony i zjadłeś z drzewa, co do którego dałem ci rozkaz w słowach: Nie będziesz z niego jeść - przeklęta3 niech będzie ziemia z twego powodu: w trudzie będziesz zdobywał od niej pożywienie dla siebie po wszystkie dni twego życia. 18 Cierń i oset będzie ci ona rodziła, a przecież pokarmem twym są płody roli.

Ja mowie, ze nie moze byc gleboka duchowa wiez miedzy mezczyzna a kobieta (poza zwiazkowa)! Zgadzacie sie?

Gość Tora_PAS
a o duchu pocieszycielu slyszala? :D

Ja slyszala;) pociesza mnie:)))

Gość gość
Mysle ze kazdy na swoj sposob rozumie slowo przyjazn, kazdy inaczej ją buduje.... ważne żeby było wsparcie, zrozumienie, szacunek.. reszta do uzgodnienia

Ale wyobrazacie sobie malzenstwo: i np zonka ma jeszcze osobistego przyjaciela? Dla mnie to niedorzeczne:)

Gość gość
może byc gleboka wiez. wystarczy podobnie "czuc". nie wiem jak to opisac. . moze wiesz o co chodzi. z tym pierwszym kontakt moglam miec codziennie i nigdy mi się nie nudził, nigdy nie miałam go dość. rozumielismy sie bez słow. był moim dopełnieniem,a jednoczesnie utrzymywalismy dystans w tych sprawach i wszystko gralo jak nalezalo:) tez Ci zycze takiej przyjazni

Tez sobie zycze:) ale mam nadzieje, ze ta przyjazn bedzie z moim przyszlym mezem ktory wypelni moje laknienie przyjazni na 100% ;)

Gość gość
posluchajcie na youtube: Pawlukiewicz przyjaźń kobiety i mężczyzny poza małżeństwem. To wypowiedz ksiedza, ale niewierzacy tez niech posluchaja, madrze gada.