Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Polscy faceci to Muzułmanie Europy

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0

Tak, tak. Chyba nigdzie w Europie nie ma takiej kumulacji maminsynków, przygłupów, leni, brzydali i łysych prymitywów co w Polsce. Do tego każdy myśli, że jest wyjątkowy i należy mu się młoda ślicznotka, która narodzi mu bachorów i będzie mu usługiwać do końca jego żałosnych dni 🖐️ Polacy "wygrali" tylko raz w życiu na najprzystojniejszych mężczyzn w Europie - Wtedy kiedy sami na siebie głosowali. Stwierdzili, że są piękni, a ich zaletą jest to, że mogą wypić morze alkoholu - Żenada :O (źródło: http://londynek.net/wiadomosci/article?jdnews_id=10000 ). Z tego co widzę cieszę się niezmiernie, że nigdy w życiu nie uprawiałam seksu z Polakiem. Ja g ó w n a nie tykam 🖐️ Miałam do czynienia z takimi Holendrami, Niemcami czy Skandynawami, że wasze polaczkowe oczy pokryłyby się bielmem z zazdrości 🖐️

Gość gość
przecietna polka bez faceta to by nawet na swoje rachunki nie zarobila

Gość gość
terenia ma rację, również na swojego męża nie wybrałam polaka, mój mąż - niemiec traktuje mnie po partnersku, do głowy by mu nie przyszło, że ja miałabym sama zajmować się domem i dziećmi, a on by usiadł przed tv z piwskiem.

Gość gość
a co to kogo obchodzi kogo wolisz na meza?

...niewatpie ze mialas doczynienia z facetami z roznych narodowosci poniekat jak wiele polek! I dla tego macie potem k******a opinie w calej europie. Przebijacie nawet rosjanki i ukrainki! :/

Gość gość
No faktycznie żenada!!! Polacy najprzystojniejsi?? No chyba przez okno! A to z tym alhoholem, to wstyd na maksa się tym chwalić. Żałosne te Polaczki, myślą, że są ładniejsi od Hiszpanów? No chyba lustra w chacie nie mają!

Gość gość
lepiej sama spojrz w lustro skoro żaden Polak cie nie chce

Gość gość
polaczki myślą, że są przystojne????? :D aż kliknęłam w link i rzeczywiście ocenili się najwyżej ze wszystkich europejskich mężczyzn buahahahahahha 🖐️

Stereotypy. Proszę bardzo pierwszy lepszy przykład z brzegu polskiej czystej piękności słowiańskiej choćby Adamczyk czy Zakościelny.

Gość 0 Terenia 0
17.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość lepiej sama spojrz w lustro skoro żaden Polak cie nie chce" Buhahaha :D🖐️ Typowe myślenie polaczka 🖐️ Widzi taki knur atrakcyjną Polkę z dobrze wyglądającym zachodnim mężczyzną i jedyne co potrafi wymóżdżyć jest to, że na pewno żaden rodak jej nie chciał :D Yeah right, nic dziwnego, że Polki królują w małżeństwach międzynarodowych jak mają takich 'mężczyzn' w Polsce :D A Polakom pozostaje jedynie zwalić gruchę pod plakat Megan Fox z myślą, że taka laseczka im się należy jak psu micha :D🖐️

Gość gość
jakbys była atrakcyjna i dobrze wygladajaca to bys nie zakladala takich tematow na forum prawda jest taka ze jesteś samotnym pasztetem który dowartosciowuje się na kafeterii:)

Gość 0 Terenia 0
17.09.13 gość - Samotne pasztety to są właśnie te wszystkie skupiska łysych polaczków na emigracji (nierzadko przyodzianych w dres z wyprzedaży z wielką łyżwą 'Nike' na plecach) 🖐️ Ich własne rodaczki ich zostawiły dla innych nacji, no ale polaczki i tak myślą, że one po prostu na nich nie zasługiwały :D Hahaha żenada, żenada 🖐️

Gość gość
tak oczywiście;)

Nie noo, brzydcy jestescie, jak ktorys ladniejszy od diabla to go zaraz do telewizji biora albo na rzecznika;) Ale tam pal licho wyglad, nieistotne u faceta, za tą pyszalkowatosc to az od was odrzuca i tu jest problem. myslenie: takiego mnie pani boziu stworzyles i takiego mnie masz.

Gość gość
polacy w UK to już w ogóle żenada :D aż wstyd się przyznać, że jest się Polką

Gość gość
Ci zagraniczni pewnie wyglądają jak pedały, a Polacy jak faceci!

Gość gość
na zachodzie mężczyźni dbają o siebie, dobre i modne ciuchy, wyperfumowani, dbają o swoje ciała, starają się nie jeść gówien, z tego co zauważyłam to nie palą fajek, no ideały po prostu!

Gość gość
polacy to nawet o kobietę zadbać nie potrafią ...

Gość gość
Terenia to dla Polski powód do dumy i wiecznej chwały! Obsłużyła swoim tyłkiem pół Europy. Kiedy wyruszasz do Afryki?

Gość gość
święta prawda.

Gość 0 Terenia 0
17.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Terenia to dla Polski powód do dumy i wiecznej chwały! Obsłużyła swoim tyłkiem pół Europy. Kiedy wyruszasz do Afryki?" Hmm no w sumie nie wiem, zapytam się mojego zachodniego przystojniaka jak się zapatruje na wspólny wyjazd turystyczny do Afryki, o d j e b a l i b y ś m y jakieś safari, poznali życie bambusów, czemu nie :classic_cool:

Gość gość
polscy faceci nadają się do utylizacji

Gość gość
jak to "muzułmanie europy" przecież w europie jest pełno muzułmanów i nie są to bynajmniej najczęściej polacy :D panienka jakaś niedouczona chyba.

Gość gość
haha terenia ma z******te teksty :) uwielbiam czytac jej posty dotyczace polaczkow, normalnie klade sie ze smiechu.. mieszkam w londynie I zgadzam sie z terenia w 100% pozdrowki dla ciebie kochana

Gość kasiasty babsztyl
Tereniu kocham Cię...platonicznie :p Muzułmanin chociaż ma religijny i prawny obowiązek zapewnić rodzinie utrzymanie za to Polak nie dość, że go trzeba obsługiwać, komplementować, być posłuszną nawet ja ma pomysły z d...py i rodzić mu dziecka to jeszcze zapędza babę do roboty bo sam jest gołodoopiec :P Do tego w kategorii walenia żony po ryju może śmiało konkurować z mieszkańcami wiosek Arabii Saudyjskiej LOL :P:P A potem jest obrażony bo kobiety z tego kraju spie....ają na Zachód przed stadem prymitywnych drechów z łysą pałą, małym choojem, manierami knura i błyskotliwością Lecha Wałęsy :P Boshe.....Dlaczego?.. :P

Gość ammina
polacy tym tym wlasnie artykulem udowodnili, ze: sa najpiekniejsi i maja duzzzeee poczucie humoru...heheheh chyba nikt kto czytal ten artykul nie wierzy w to co jest tam napisane,....oczywiscie oprocz polakow heheheh

Gość gość
Skoro wam się polscy mężczyźni nie podobają, macie ich za prymitywów to chyba lepiej będzie dla naszego nieszczęśliwego kraju jak wyjedziecie na Zachód.