Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LYCLEAR NA SWIERZB

Polecane posty

Gość gość

witam czy ktos moze stosowal?ja od pol roku sie mecze dostalam cholerstwa od spodni kupionych na ciuchach;/i nie dosc tego zarazilam dzieci.probowalam crotamiton i novoscabin po novoscabinie jeszcze gorzej zamowilam lyclear dzis mi przyniosl kurier ale boje sie ze nadarmo 150 zł wydalam;/jesli ktos stosowal opiszcie czy poskutkowalo.i co kurde z rzeczami ktorych nie da sie wyprac w 90 stopniach ani wyprasowac?wyrzucic nie moge niestety;/

Gość gość
w leczeniu świerzbu bardzo wazna jest zmiana diety, te pasozyty beda utrzymywac sie dłuzej u ososby która spozywa duzo białej maki, cukru i nabiału. Kup sobie w patece piołun, zaprzaj około 5 torebek i kąp sie w tym. Piołun nie jest drogi, może być torebkach jak i dostpeny jest luzem. Lyclear jest dobrym środkiem na świerzb. Ale zanim przytsapisz do jakichkolwiek czynnosci to pierwsze upewnij sie ze to co odczuwasz to faktycznie śwerzb, bo mozliwe, ze skora swedzi cie po przeprowadzonych kuracjach masciami, bo jest podraziona, mozliwe tez ze skóra swedzi bo jest zajeta martwymi juz osobnikami. W pierszej kolejnosci polecam wiec kąpiele w piołunie.

Gość gość
pojawiaja sie nowe krosty wiec dalej jest.na pewno swierzb bo moja corka juz sie drapala jak byla na wakacjach u mojej mamy i zarazila ja i moja siostre.moja mama zastosowala lyclear i mowi ze przeszlo.wszystkiego probowalam nawet kapieli w lisciach orzechu wloskiego i nic jak lyclear nie pomoze to sie zalame chyba

Gość gość
Piołun jest silnie działającym środkiem przeciw pasożytniczym, warto spróbować bo faktycznie działa, jesli nie samodzielnie to choćby wspomagjąco do lyclear-u.

Gość gość
sprobuje moze cos zadziala.najgorzej zal ze moj 4-miesieczny synek to ma dziecko sie meczy raczka drapie