Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlatego

Polecane posty

Gość gość

dlatego Amelke zaszczepie na pierwszej wizycie szczepienniej...jaka w*********a reklama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A niech se szczepi... Dla mnie bardziej w******jaca reklama to ta w ktorej koles z laska jada na wakacje i nagle sobie babka uswiadamia ze jesli nie zaplacili za prad to im odlacza a lodowka pelna... 1) troche czasu jednak musi minac aby ten prad odlaczyli i na pewno nie stanie sie to w pare tygodni a nawet jesli 2) jada na dluzej to po cholere zostawiali pelna lodowke:D ja jak wyjezdzam na dluzej to staramy sie wyjadac wszystko a nie jeszcze gromadzic.

Gość gość
no ta też jest w*********a:P

Gość gość
"Nie wolno bawic sie jedzeniem" No chyba ze w mecz. Jedzeniem rzucac nosz masakra jakas:O i potem mi dzieci mowia ze przeciez w mecz wolno...:O

Gość gość
hahahha:)))

Gość gość
Haha zupa romana mnie oslabia normalnie :O i to nie sama ta reklama, ktora w sumie pomyslana jest calkiem fajnie i jest wesola ale jak widze te zupe to mi sie studenckie czasy biedy przypominaja i zbieram mniie na wymioty :P

Gość gość
kinder kanapka gdzie lodówka spada, mój syn chodzi po mieszkaniu i klaszcze a tu lodówka nie spada i jest zdziwiony :)

Gość gość
Matka dwójki dzieci, która nie wiedziała co wziąć gdy złapało ją przeziębienie. Po czym wzięła rutinoskorbin. Co za niedojda która mając dzieci dalej nie wie czym się leczy przeziębienie.

Gość gość
Hehehe moja trzylatka chciala kiedys koniecznie kupic parowki berlinki, jak mi wyla gdy sie okazalo ze one nie maja oczek i buzi!:D

Gość gość
dobre z tymi parówkami

Gość gość
Moja córka uwielbia reklamę wody żywiec z piosenka zakopower;)biega wtedy po pokoju i klaszcze w ręce i śpiewa pójdę boso, pójdę booosooooooo

Gość gość
To, że ją zaszczepi to nic! Gorzej, że nazwie ją Amelka i będzie w przedszkolu jedną w 15 :p

Gość Przyszła mama na pazdz 2013
Mnie wkurzała reklama chyba iphona albo jakiejś komórki gdzie ludzie chodzili na golasa i niby ze do życia potrzeba tylko telefonu którym można opłaty robic bo jest jak portfel. Albo wkurza mnie reklama kto dostarcza dzienną porcje owocow i wearzyw, babcia czy KUBUŚ. :D beznadzieja naszpikowana cukrem O amelce tez jest mdla do znudzenia.

Gość gość
mój 5-cio letni syn na oglądał sie reklamy śmieciaki, kupilam mu to g.... i po 2 dniach przestało działać jak się należy, teraz przy każdej reklamie krzyczy że to same kłamstwa hehehe mam spokój już nie wola o żadną zabawkę reklamowana w tv

Gość gość
Ta blondyna w windzie z reklamy tmobile. Co mowi "aaa smartfooon, jak tak to spoko" takim kpiacym glosem. Zakpili ze starszej osoby.:OA poza tym nawet tej reklamy nie rozumie. :O

Gość gość
A mnie chyba nie przestaną wpieniać reklamy podpasek, tamponów, środków na hemoroidy i potencję Mam 30 lat a mimo to gdy leci taka reklama ze szczegółami że pochłania brzydkie zapachy i wydzielinę to czuję się zwyczajnie głupio Wiadomo że się krwawi co miesiąc i kupuje się podpaski ale po cholerę te nachalne reklamy?

Gość gość
a reklamy o środkach na infekcje intymne pochwy ??? najlepiej kiedy serwują je przy obiedzie, tak mysle :/

Gość gość
a mnie strasznie wkurza to reklama z tymi tanczacymi gowienkami czekoladowymi i tandetna piosenka chocobons uwielbiane przez rodzine

Gość gość
a mnie strasznie wkurza to reklama z tymi tanczacymi gowienkami czekoladowymi i tandetna piosenka chocobons uwielbiane przez rodzine

Gość gość

Gość gość
Mnie wkurza fioletowa krowa przypominajaca wszystkim o przytulaniu. Dzieki, o fioletowa krowo!:O

Gość gość
Pochwa i jej zapalenie przy obiedzie jest z***bista Od razu mam przed oczyma drożdżaki, rzęsistki i inne badziewa

Gość gość
Jezu a ta baba z czerwonymi pająkami na twarzy....? Brrrrrr....:O