Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie uznaja mi reklamacje w hm

Polecane posty

Gość gość

W sobote kupilam sobie w h&m spodnie ciazowe takie z cienszego jeansu, zalozylam je dzisiaj drugi raz i przykucnelam zalozyc dziecku buty a spodnie pekly mi w kroku;) no dolownie zrobila sie dziura z 20cm zaraz przy szwie w kroczu. Wstyd troche zaniesc je do reklamacji ale kosztowaly 150zl wiec nie malo:/ jak myslicie uwzglednia mi reklamacje? Paragonmam ale metke wyzucilam.

Gość gość
Bardzo watpie. Powiedza ze zle dobralas rozmiar. No i uzywalas ich. Nie masz metki. To sie kupy nie trzyma i kasy raczej nie dostaniesz.

Gość gość
uznaja :) mozesz smialo isc :)

Gość gośćka
próbować zawsze warto,ale co z tego wyjdzie to nie wiem.jak ci nie uwzględnią,możesz zanieść do krawcowej.ładnie ci zszyje. ;)

Gość gość
spróbuj je reklamować nawet jak rozmiar źle dobrany to co to za szajs że pekły przy szwie. Idź zaraz jutro i zareklamuj niczym nie tracisz najwyżej odmówią tobie wtedy po porade do krawcowej na pewno coś wykombinuje

Gość gość
nic nie odmówią, non stop coś tam reklamuje , nawet jak mi sie cos znudzi idz smialo do pol roku praktycznie wszystko uznają

Gość autorka tematu gosc
Spodnie sa na mnie nawet przy duze bo kupilam za zapas wiec to nie tak ze one pekly na mnie. Po prostu material jest tandetny. Mialam je na sobie 2 razy po max 2 godziny, nie sa nawet prane. Metki nie mam bo zawsze po przymiezeniu w domu wyzucam. Parago mam.

Gość gość
Zareklamuj I prosze napisz potem czy uznali. Bardzo to ciekawe :)

Gość gość
Witam, to ja autorka tematu. Bylam dzisiaj oddac spodnie do reklamacji i przyjeli mi je bez problemu. Nie musialam nawet nic tlumaczyc po prostu powiedzialam ze pekly. Mialam wybor albo zwrot kasy na karte albo wymiana na inne spodnie. Wybralam inne i bez problemu mi je wymienili.