Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szczup艂a50

Jak przyty膰

Polecane posty

Go艣膰 szczup艂a50

Poszukuj臋 os贸b do dyskusji, kt贸re chc膮 przyty膰 lub przyty艂y 艣wiadomie tyle ile chcia艂y.Mam 50 lat i od 30 lat wa偶臋 tyle samo czyli 60kg przy wzroscie 176 cm nawet urodzenie dzieci tego nie zmieni艂o.Nie chc臋 objada膰 si臋 s艂odyczami, bo to niezdrowe, a inne pokarmy zjadam w sporej ilo艣ci i 膰wicz臋 umiarkowanie, 偶eby zachowa膰 elastyczno艣膰 i sprawno艣膰. Chcialabym przyty膰 z 7kg.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mam ten sam problem , chce przytyc pare kilo ale zeby nie poszlo w brzuch , bo z niego sie ciagle odchudzam , tez mam 50 lat i nie wiem jak przytyc :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 openopen
dowiedzialam sie dzis ze dla mnie bedzie dobra dieta z niskim indeksem , jesc duzo i moge pzrytyc wszedzie a w brzuchu nie powinnam , wiec sprobuje :)

Udost臋pnij ten post

ja czytalam na ten temat, najwazniejsze zeby przed kazdym posilkiem wypi膰 soczek typu kubu艣, soczek slodzony cukrem i soczek owocowy. posilki jesc normalnie 5-6 regularnie, jesc ciemne pieczywo, warzywa owoce, zdrowo tylko ten sok prze posilkiem i po posilku siedzimy przynajmniej 20minut i odpoczywamy zeby tego nie spalic wszytskiego odrazu ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 openopen
ja slyszalam zeby do kazdego posilku dodawac mufa , i wtedy nie przytyje sie w brzuchu ale w innych miejscach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez chce przytyc , jem duzo od dzisiaj , bo kazdy mowi ze jestem chuda jak patyk , wiec postaram sie przytyc troche wlasnie jem biszkopty w czekoladzie , zjad艂am tez kiwi, mandarynka, banana maly jogurt naturalny, 4 kanapki z serkiek almette i ogorkiem kiszonym , i zjadlam tez z warzywami czerwona soczewice, chyba duzo, wstalam dzis o 5 rano , a zaczelam jesc ok 8

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz jeszcze 4 suchary z maslem ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej !! mam 32 lata, wzrost 162 cm, wa偶e ok 45 kg, jestem bardzo szczup艂a wr臋cz chuda w nogach, w udach, niekt贸rzy m贸wi膮, 偶e mam nogi jak anorektyczka i 偶ebym przyty艂a ale jak mam to zrobi膰 ??? Nie odchudzam si臋, jak jestem g艂odna to jem, mam troszk臋 brzuszka i sporo w talii ( prawie 70 cm ), wlasnie m贸j problem jest taki ze wszystko idzie mi w brzuch i w talie, nic w uda i w pup臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 openopen
to masz tak jak ja , wszystko mi idzie w brzuch a reszta chuda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny powy偶ej, to jeste艣cie po prostu typowe jab艂uszka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 openopen
juz bym wolala byc gruszka::\

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczup艂a50
Witam, a jak szczup艂e osoby radzicie sobie z komentarzami "ale ty chuda jeste艣" mnie osobi艣cie to denerwuje, bo jest takie dziwne przekonanie w naszym spo艂ecze艅stwie, 偶e trzeba by膰 pulpetem z 20kg nadwagi, a mnie niepokoi, 偶e ogrom ludzi z nadwag膮 staje si臋 dzisiaj czym艣 tak normalnym, 偶e my szczuplaki czujemy si臋 czasami nieswojo w ich towarzystwie. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no mnie tez wkurzaja tego typu komentarze , ale ty jestes chuda, moze jestes chora , a na co? a ja mam b dobre wyniki badan , tylko ze nie tyje a te co maja duza nadwage chyba jej nie widza u siebie bo to one pzrewaznie tak dogaduja , wiec ja odpwiadam , no a ty tak przytylas? miescisz sie w drzwi wogole? a moze jestes chora na cos a na co???? i sie konczy az do nastepnego razu do nastepnej napotkanej takiej osoby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hania343
ja tez chce przytyc, jem na si艂e wiecej , na pocztku bylo to co zdrowe i co ? schudlam ok 2 kg jeszcze , od dzis sprobuje jesc wiecej tuczacych rzeczy bo inaczej nie przytyje nigdy juz dzis zjadlam sporo ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja chce schudnac a chyba przytylam dzis mam dzien obzarstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak opanowac apetyt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie mam pojecia dzis mialam zaczac diete a obzarlam sie za trzech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam tak samo. a spodnie robia sie coraz ciasniejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tu jest topik ja przytyc a my chcemy schudnac:) ale moga z nas wziasc przyklad to przytyja jak zaczna wiecej jesc i znowu postanowienie od jutra dieta az sie boje co bedzie jutro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
duzo jesc a mniej ruchu ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewciak666
jak ja bym chciala przytyc, a tu nic waga stoi w miejscu jak zaczarowana pomimo tego ze cxduzo jem kal potraw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam gor膮co bloga, gdzie jest wiele porad dotycz膮cych tycia i hodowania sade艂ka :) www.feeder.blog.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luizaxer
Bardzo ciekawe porady tutaj dali艣cie. Dzi臋ki Wam trafi艂am r贸wnie偶 na stron臋 Adamed.Expert z kt贸rej to si臋 dowiedzia艂am jak zmieni膰 z艂e nawyki 偶ywieniowe na dobre i przede wszystkim jak spo偶ywanie odpowiedniej ilo艣ci p艂yn贸w dziennie jest istotne w utrzymaniu prawid艂owej wagi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samojkaa
To prawda, 偶e z artyku艂贸w ze strony https://adamed.expert/ mo偶na wyci膮gn膮膰 wiele po偶ytecznych informacji. Mozna si臋 dowiedziec jak dobrze laczyc pokarmy i zmienic zle nawyki zywieniowe na lepsze. Generalnie to kto by pomyslal ze przybranie na wadze moze byc trudniejsze niz jej zrzucenie...

Udost臋pnij ten post