Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fructis Goodbye Damage wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam, wszytskie panie, czy któras z was stosowała kosmetyki do włosów z tej lini? Jesli tak to ktory według was jest najlepszy i godny polecenia?

Gość gość
Anwen testowała, zobacz na jej blogu. Ja ich nie użyję bo moje włosy nie lubią silikonów w takiej ilości (o parafinie, która jest bodajże w masce nie mówiąc).

Gość gość
to jest kosmetyk do "pudrowania" zniszczeń, nie do regeneracji

Gość gość
też się skusiłam na maseczkę z tej serii, miałam mieszane uczucia jednak po użyciu włosy wcale nie były gładsze, nie odpowiada mi zapach, no i ta parafina w składzie, moje włosy i skóra głowy nie lubią parafiny, zapycha i wysusza miałam też próbkę serum, owszem ładnie pachnie ale to same silikony, włosy wydają się gładsze ale pod spodem robią się coraz bardziej suche ciągle zastanawiam się nad kupnem szamponu, ale ponoć obciąża i wysusza skórę głowy (silikony) pewnie te kosmetyki krzywdy włosom nie zrobią jeśli używa się je raz na jakiś czas a nie non stop i wszystkie na raz teraz staram się przerzucić na pielęgnację bez silikonów plus olejowanie włosów, ale to trudne wyzwanie, bo po zmyciu silikonów dopiero widać jak włosy są od nich przesuszone mnie od silikonów zaczęły strasznie wypadać włosy, skóra głowy wiecznie przesuszona i swędząca

Gość cathalea999
Ja olejuje pol roku do tego plukanka ze skrzypu, wcierki do skory glowy, szampony dla dziecibi odzywki bez silikonu, parabenu, barwnikow i nizego szkodliwego i wlosy sa piekne, szybko rosna, nie lamia sie i maja taki polysk jakiego wczesniej nigdy nieb mialam.