Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozpaczacie bo nie możecie zajść w ciąże a same jesteście sobie winne

Polecane posty

Gość gość
Jeju, bo to nie jest 100%, ze jak bierzesz tabletki to nie zajdziesz..ale dla mnie kobieta, która 10 lat to bierze to jakaś idiotka..jak można się tyle lat jakimi kolwiek tabletkami truć..a w dodatku jeszcze hormonalnymi..widadomo też, że każdy organizm reaguje inaczej i u jednej kobiety wystarczy 4 lata żeby miec problemy z zajściem w ciąże, a inne będą brać 15 lat i w ciąże zajdą..

Gość gość
O jeju medyczko od 7 bolesci. Ulzylo ci jak mnie idiotka nazwalas, bo racjonalnych argumentow nie masz? Nie jest regula bo antykoncepcja nie powoduje bezplodnosci. Ale oczywiscie na kafe inny swiat. Tutaj tabsy powoduja bezplodnosc, a przerywaniec najlepsza metoda antykoncepcji. Dzieki za fachowa opinie medyczna. Wole jednak opinie lekarza medycy a nie domoroslrj znachorki.

Gość gość
To mi jakoś dziwnym trafem lekarz mówił jak chciałam się zdecydować na tabletki anty, że mogą powodować skutki uboczne, w tym problemy z zajściem w ciąże, a przy długim stosowaniu niepłodność..

Gość gość
A wytlumaczyl ci czym rozni sie nieplodnosc od bezplodnosci? I owszem antykoncepcja hormonalna moze powodowac skutki uboczne. Dlatego bierze sie je pod kontrola lekarza. Dobregoblekarza ktory raz na rak robi cytologie i usg piersi, raz na 3 miesiace usg narzadow rodnych plus badania na krzepliwosc. A nie tak jak ja kafe " sprzedam diane i inna h*jane"

Gość gość
prosze was nie piszcie zabobonow!!!!!!!!!!!!!! bo czytaja was mlode osoby i robicie im burdelw glowie tabletyki nie mja nic wspolnego z nieplodnoscia, ja bire juz ok 15 lat mam 2 dzieci kazde planowane, lekarze przpisuja tabletki na wyregulowanie cyklow i czasem to pomaga zajc w ciaze , wiec skonczcie te herezje

Gość gość
A i przy problemach z zajsciem lekarze przepisuja tabletki nie tylko po to zeby wyregulowac cykl, bo u wiekszosci jest regularny tylko tez po to zeby po zachamowaniu jajniki zaczely prawidlowa prace, zeby torbiele sie wchlonely. Bez jaj wole isc do lekarza z dyplomem niz czytac bzdety mamusiek ktore uwazaja sie za lekarzy.