Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na co postawic

jaki wozeki dla dziecka polecacie

Polecane posty

Gość Na co postawic

Hej. Mam pytanie do mam. Jaki wozek polecacie dla dziecka od urodzenia? Zastanawiam sie nad jakims wozkiem 2 lub 3 w 1 zeby posluzyl tak do 3 roku dziecka. Chcialabym zeby bym w miare lekki na papowanych kolach (bo ponoc takie wozki sie lepiej prowadza??). Wybor jest ogromy I mozna oszalec a wydatek tez nie maly wiec wolalabym nie zalowac pochopnej decyzji dlatego pytam o obiektywne opinie doswiadczonych mamus :). Fajnie by bylo zeby spacerowka miala regulowane oparcie do pozycji lezacej, regulowana raczke i podnoznik, Wogole nie mam pojecia na co powinnam zwracac uwage przy zakupie??? Pomocy!!!

Gość Na co postawic
?

Gość 0 Terenia 0
A czemu pytanie jest w dziale 'Poza Polską'? My tu na emigracji mamy krainę mlekiem i miodem płynącą, a ty nam psujesz wyśmienity humor swoimi przyziemnymi sprawami typu wózek dla jakiegoś smarkacza :O Trzeba było nie dawać tyłka to byś teraz problemu nie miała :classic_cool:🖐️

Gość gość
Bugaboo Cameleon/Frog. Warto zerknac na Ebay

Gość gość
Moim zdaniem kluczową kwestią w tej materii będzie czas w jakim planujesz wózka używać. Piszesz że będziesz używała do 3roku i słusznie bo 3latek jeszcze czasami chce do wózka i jeszcze potrafi w nim uciąć sobie drzemkę na świeżym powietrzu. Pompowane koła to nie jest niezbędnik-są ciężkie i nie są warte zachodu Koła powinny być duże to jest kwestia kluczowa jeśli chodzi o koła Ilość kół nie ma znaczenia-wbrew logice bo producent zadbał o bezpieczeństwo. Długość siedzenia szerokość siedziska i wysokość oparcia to kolejna ważna kwestia mająca bezpośredni wpływ na wygodę dziecka. Ile razy widzimy dzieci które są wpasowane w wózek tak, że gołym okiem widać że za rok już z niego wyrosną a o wygodzie i spaniu wygodnym nawet nie mają co marzyć . Jeśli wyposażenie jest kompletne i nie będziesz musiała dokupować różnych dodatków do wózka typu śpiwór itp. to kolejny sukces bo wiele zaoszczędzisz. Wózek nie powinien być ani za ciężki ani zbyt lekki od5 do 7kg to optymalna waga.

Gość Na co postawic
Dzieki za podpowiedzi. Wozek z linka, ktory podalas wydaje sie fajny ale ja mieszkam w Anglii I wolalabym tu cos kupic niz sprowadzac z Polski. Mniej wiecej wiem na co zwracac uwage ale jest tak duzy wybor, ze ciezko sie zdecydowac na cos konkretnego dlatego chcialam zapytac mamy, ktore juz jakies wozki uzytkowalay i maja spostrzezenia na temat danego wozka. Dlaczego warto go kupic albo dlaczego nigdy by tego zakupu nie powtorzyly?