Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika101010101

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Monika101010101

Witajcie, ponad miesiąc temu uprawiałam seks ze swoim chłopakiem. Mój chłopak podczas stosunku "doszedł" jednak po tym wszystkim poszłam do łazienki aby się obmyć. Ponad tydzień temu dostała okres (co miesiąc mi się spoźnie) Jednakże od 3 dni miewam rano duszności. Powiedźcie mi czy jestem naprawdę w ciąży czy tylko takie urojenie. Ponieważ przed okresem też wymiotowałam?

ja pierdzile mycie sie po stosunku to nie jest antykoncepcja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anjtmja
dziewczyno zrob test! D**y nie zawracaj.

Gość gość
ha ha ha, obmycie sie po stosunku. chyba sie za duzo razy "galerianek" naogladalas. no tak dusznosci to najczestszy objaw ciazy;p masakra, ale pokolenie debili rosnie

Gość gość
Heh ta nasza młodzież udaje taką mądrą i dojrzałą... Zaczynają współżycie z zerową wiedzą o antykoncepcji!!! XXI wiek a w mozgach siano... Porażka!!! autorko ile masz lat? 13?14?

Gość Monika101010101
A nawet jak dostałam okres to też można być?

Gość gość
ile masz lat? Mój mąż pracuje w policji, namierzy, bo wg twojej wypowiedzi-mniej jak 15 i ten pedofil co dziecko rusza zobaczy. Już dzwonie, spodziewaj się maks za 2 dni policji w domu. Mam córkę w podobnym wieku, mam nadzieję, że jeszcze nie współżyje. Ja miałam z nią to samo-bez obmywania bo się staraliśmy-to jest ciąża.

Gość Monika101010101
Mam 19 lat

Gość gość
czy Ty myślisz, że mycie się po seksie to metoda antykoncepcyjna?

Gość w dupkę jeża
a dlaczego nie możesz zrobić testu??

Gość bezsensuuuuuuuuuuuu
Twoj maz kobieto dochadzac z jakiego IP zostala wyslana wiadomosc zlamal by kodeks, ja tez jestem w policji kryminalnej , a na takim forum jest wolnosc slowa! wiec po co pierdzielisz takie glupoty:) zrob test bedziesz miala pewnosc:)

Gość gość
autorka nie może zrobić testu, bo jeszcze kieszonkowego nie dostała. Ale mam pomysł - powiedz mamie na jaki cel te pieniądze - gwarantuję, że kupi test za ciebie :D

Gość gość
nie wiem czy jesteś w ciąży ale ja jestem ;d

Hej Powiedzcie mi czy istnieje prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże jeśli mój cykl trwa 28 dni a kochałam się z chłopakiem w nocy pomiędzy 12-13 dc. (7.09). Dodam, że od kilku dni czuję się conajmniej dziwnie, mianowicie mam na myśli bóle brzucha i jajników- jeśli chodzi o te drugie to są to pojedyńcze bóle, ale często występujące. Czy może to być moment zagniezdzania się komórki? Wczoraj zakrecilo mi się w głowie i wymiotowalam. Wydaje mi sie ze na takie objawy jest za wczesnie, aczkolwiek w poprzedniej ciazy wystepowaly dość szybko. Niestety jej nie donosiłam. Zrobiłam dziś test i wyszedl negatywny, chce go powtorzyc w dniu oczekiwanej miesiaczki. Ale chciałabym wiedziec co Wy o tym sądzicie?.

Hej Powiedzcie mi czy istnieje prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże jeśli mój cykl trwa 28 dni a kochałam się z chłopakiem w nocy pomiędzy 12-13 dc. (7.09). Dodam, że od kilku dni czuję się conajmniej dziwnie, mianowicie mam na myśli bóle brzucha i jajników- jeśli chodzi o te drugie to są to pojedyńcze bóle, ale często występujące. Czy może to być moment zagniezdzania się komórki? Wczoraj zakrecilo mi się w głowie i wymiotowalam. Wydaje mi sie ze na takie objawy jest za wczesnie, aczkolwiek w poprzedniej ciazy wystepowaly dość szybko. Niestety jej nie donosiłam. Zrobiłam dziś test i wyszedl negatywny, chce go powtorzyc w dniu oczekiwanej miesiaczki. Ale chciałabym wiedziec co Wy o tym sądzicie?.

A możesz się bardziej rozwinąć? Ciszyłabym się gdyby było faktycznie jak mówisz, ale chciałabym poznać Twoje uzasadnienie :)