Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na roczek dla podopiecznego

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, może coś mi doradzicie. Dorywczo opiekuję się chłopcem, który niebawem będzie obchodził pierwsze urodziny. Chciałabym z tej okazji coś mu podarować, bo bardzo lubię i małego i jego rodzinę. Ale nie mam pojęcia co. Myślę o jakimś raczej skromnym upominku, drobiazgu, niż wypasionym prezencie - bo gdyby mnie było stać na wypas to nie musiałabym dorabiać jako niania :p Macie jakiś pomysł?

Gość gość
my dostaliśmy od sąsiadów, nie od rodziny właśnie taki upominek a nie wypasiony prezent - mała kolorowa ciuchcia na sznureczku, idealna dla dziecka które zaczyna chodzić - myślę, że to około 25-30 zł kosztowało :)

Gość gość
moze ciuszek, albo zabawke? z tym ze zabawki dla takich maluchow tanie nie sa

Gość gość
Właśnie coś do ciągnięcia- fajna sprawa, może jakieś zabawki do kąpieli- bardziej polecam plastikowe kubeczki niż gumową kaczuszkę, książeczka, albo na allegro widziałam ostatnio taką fontannę piłek- nie markowa jest tania... Nie wiem jakie masz kryteria, 20 zł, 30? Zabawek jest masa, a sama wiesz dobrze co mały lubi, lubi zwierzątka to np. książeczkę ze zwierzątkami, pluszaka itp. Mój uwielbiał naśladowanie dorosłych i super prezentem był zestaw do sprzątania, miotła, mop i łopatka. Bawi się tym ponad półtora roku, sprzątał, latał na miotle, robił z nich miecze, wędki, flagi, wiosła i dalej jestem pod wrażeniem że aż tak można.

Gość gość
No właśnie tak myślę, żeby wydać ok. 30 zł. Dzięki za pomysły :)

Gość gość
coś drewnianego... proste puzle, coś do pchania na kiju. może huśtawka do powieszenia na framudze (są na prawdę tanie)

Gość Kamom
Wydaje mi się, że może fajny by był jakiś prezent związany z jego ulubionymi bajkami? :) widziałam wygodną stronkę z takimi zabawkami: www.listdomikolaja.pl Sama ostatnio szukałam tam prezentu dla chrześnicy :) Masz tam dużo zabawek i opisy ich funkcji, może na coś wpadniesz ;)

Gość bimbula
korzystalam z tej strony rok temu! nie wiedzialam, ze jest druga edycja :) dzieki za info!!