Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdybyscie MU mogli powiedziec

Polecane posty

Gość gość

wszystko, co to by było?

Gość gość
koMU? Bogu czy faciowi (czyli szatanowi)? :classic_cool:

Gość gość
raczej Bee

Gość podroz za jeden usmiech
gdybym mogl MU powiedziec to byl bym krowa a jestem czlowiekiem

Gość gość
ale jesteście intelygentni: a jakos nikt nie ma nic do powiedzenia, tylko aliteracjami sie zajmujecie.

Gość gość
a ty baba? czy kobieta? moze facet ;)

Gość gość
A Ty co, akta porządzasz?

Gość Marlena5
ja Cie kocham Marcinku

Gość gość
że ostatnio kłamałam, bo tak na prawdę tęskniłam każdego dnia.. że każdy mój wyjazd był poświęcony temu bym mogła choć na chwile złapać oddech i nauczyć się że już go nie będzie, że też mi go brakowało

Gość gość
powiedzialabym ze te dwa razy kiedy Cie widzialam kiedy przyszedles porozmawiac byly dla mnie wazne ale nie umialam pokazac ze cos dla mnie to znaczylo balam sie, ze mnie odrzucisz :( i wyszlo jak zawsze :(

Gość gość
Ja już nic nie chcę, bo powiedziałam mu wszystko poza tym, że go kocham. A on tego i tak nie docenił, przestał się do mnie odzywać. Był miłością mojego życia i drugiego takiego nie spotkam. Najbardziej boli, że nawet już z nim nigdy nie porozmawiam ani go nie zobaczę. A przeszłam samą siebie, by go poznać i udało się znacznie lepiej niż nawet mogłam kiedykolwiek pomarzyć. A teraz zostałam tylko z pękniętym sercem.

Gość gość
gość z 1:11. On był głupcem, i nie płacz po nim. Zrób cos dla siebie, tylko dla siebie. Nie płacz za człowiekiem który nie docenił Twoich uczuć, nie warto. Ja tez to przerabiam, spotkałam człowieka, który jest/był dla mnie wszystkim...Nie warci sa naszych łez. A teraz posłuchaj, przeczytaj, to słowa dla Ciebie i innych kobiet Kazda walka ma swój koniec. Czasami Ty też musisz przestać walczyć. Nie z powodu dumy lecz szacunku do samej siebie. Niech teraz ktoś zawalczy o Ciebie. Przestań być dla kogoś. Zacznij być dla siebie. Doceń siebie za to kim jesteś.\ Ja już nawet nie chce pocałunku od niego. Zmarnował to a było tak wspaniale. Jego oczy tylko czasem nie kłamią, ale on czasem zachowuje się jak ostatni kretyn. Ale zniszczył to, ja już go nie chcę.

Gość gość
jeszcze jedno dodam gość, możesz być szczęśliwa, że nie powiedziałąś mu o swojej miłości. Zachowaj to dla kogoś kto to doceni

Gość gość
Miłość to walka ? interesująca definicja... to nic dziwnego że przegrywacie, skoro walczycie w walce której nie ma xd

Gość MKKafe
Naucz się czytać ze zrozumieniem, kretynie. Walka o kogos kto nie docenia jest walką przegraną...i nie warto.

Gość gość
że go kocham i wybaczam pomimo tego co przeszłam i nadal przechodzę,nie żałuje niczego, strasznie tęsknie.....to tak w skrócie

Gość kagshdisak
możesz tęsknić dalej, boś głupia. A on Cię i tak będzie miał w d***e, bo się ślinisz na jego widok, dorabiając głodne ideologie

Gość gość
Nauczę się czytać ze zrozumieniem, jak nauczycie się pisać z sensem :)

Gość gość
s********j.;)

Gość gość
"gość gość z 1:11. On był głupcem, i nie płacz po nim. Zrób cos dla siebie, tylko dla siebie. Nie płacz za człowiekiem który nie docenił Twoich uczuć, nie warto. Ja tez to przerabiam, spotkałam człowieka, który jest/był dla mnie wszystkim...Nie warci sa naszych łez. A teraz posłuchaj, przeczytaj, to słowa dla Ciebie i innych kobiet". Dziękuję za pocieszenie. To bardziej skomplikowane. My nigdy nawet razem nie byliśmy, tylko po pierwszym spotkaniu utrzymywaliśmy kontakt elektroniczny prawie rok aż do następnego spotkania. A on poza tym ma w kim wybierać i pewnie jako mężczyzna wolał ładniejszą niż taką, która jest jak jego siostra bliżniaczką ze względu na osobowość. Przez to rozumieliśmy się w pół słowa. Nidgy o uczuciach nie rozmawialiśmy, ale z jego inteligencją mógł się domyślić, że coś do niego czuję.

Gość gość
No teraz to rozumiem, prosto, zwięźle i na temat :)

Gość gość
"gość jeszcze jedno dodam gość, możesz być szczęśliwa, że nie powiedziałąś mu o swojej miłości. Zachowaj to dla kogoś kto to doceni". Jeszcze raz dziękuję i życzę, żeby ten Twój jednak zmądrzał i docenił Twoją miłość, a historia miała szczęśliwy finał! :-)

Gość Cathalea999
ja bym mu powiedziala ze te wszystkie bezsenne noce to przez niego

Gość gość
Nawet nie wiem, czy mu się podobałam. Ale z drugiej strony chyba gdybym mu się nie podobała, to nie dawałby mi swojego e-maila i nie pisał ze mną tyle czasu? Chociaż kto tam wie, co myślą mężczyźni i dlaczego robią różne rzeczy.

Gość gość
Wzruszające. Zapewne tak samo jakiś facet jest w was zakochany po uszy, ale nie jest w stanie wydusić z siebie niczego sensownego w waszej obecności, spać nie może, tylko tęskni. A wy niedobre nawet o nim nie pomyślicie !

Gość gość
Dlatego męszczyźni robią różne żeby, żeby każdy robił co innego a nie wszyscy to samo:D

Gość gość
"gość Wzruszające. Zapewne tak samo jakiś facet jest w was zakochany po uszy, ale nie jest w stanie wydusić z siebie niczego sensownego w waszej obecności, spać nie może, tylko tęskni. A wy niedobre nawet o nim nie pomyślicie !" A skąd wiesz, że akurat o nim nie myślimy? Ile razy już się zdarzało, że kobieta za kimś wypłakiwała oczy z tęsknoty, myślała, że on jej nie chce, a po latach przypadkiem dowiadywała się, że on robił za nią to samo - ale nie odważył się jej nigdy ujawnić ani swoich uczuć, ani nieraz nawet do niej podejść, by ją poznać i zaprosić na randkę. To mężczyzna może i powinien zrobić. Nie powinno się ukrywać uczuć. Sama bym temu mojemu powiedziała, gdyby nie to, że wiele razy już słyszałam, że mężczyźni uciekają od kobiet, które im wyznały uczucia, a z którymi nie byli w związku.