Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy imie Liliana jest wg Was pretensjonalne

Polecane posty

Gość gość

bo juz mam metlik w glowie. nie chce skrzywdzic corki Ale wg mnie osobiscie ono jest piekne.... jak Wy je oceniacie?

Gość gość
według mnie jest okropne, pretensjonalne i, przepraszam za wyrażenie, wieśniackie. Lilka. No jak to w ogole brzmi? to imię nie podoba mi się w żadnej formie i nie rozumiem boomu na to imię :/

Gość gość
ja mialam w przedszkolu nauczycielke Lilke ...... imie straszne, baba tez byla straszna

Gość gość
dla mnie to imie jest wieśniackie, tak samo jak imie Wioletka. te imiona są podobne do siebie

Gość filtr do kawy
Jak slysze o tym KRZYWDZENIU DZIECKA,to mnie ch*j strzela. Moim zdaniem to imie nie jest pretensjonalne. Znam jedna Liliane,chodzila ze mna do klasy kupe czasu temu. Wtedy,dawno temu,nikt nie krecil nosem,wiec nie sadze,zeby dzisiaj,kiedy ludzie czasem wymyslaja naprawde imiona nie z tej ziemi,Liliana robila jakies wielkie wrazenie. Jak tu poczytasz,to kazdym kmieniem da sie skrzywdzic dziecko. Bronek staszek jan - bo starei 'wiesniackie'. Kewin brajan nikola i dzesika - bo hamerykanskie i patologia. Ania basia i tomek - bo bezbarwne i nudne. Julia lena maja jakub - po pol piaskownicy itd. Juz najmniej sie chyba wiesza psy na tych trzech na krzyz imionach typu anna ewa magdalena joanna katarzyna piotr pawel michal - tych niby POLSKICH. Ale nie boj sie,zawsze ktos sie trafi. Wiec lej na to zwyczajnie. Twoj cyrk i twoje malpy

Gość gość
filtr do kawy - zaparz sobie melise i wrzuc na luz

Gość gość
A pasuje do nazwiska? To wazne bo imie ladne ale jak dziwne nazwisko to lepiej prosrsze imie wybrac

Gość filtr do kawy
Dziekuje,ale nie potrzebuje

Gość gość
chyba jednak tak skoro tak się emocjonujesz i klniesz

Gość filtr do kawy
A tak poza tym to wszystko w porzadku czy jeszcze cos cie dreczy?

Gość gość
cudne lilja lila ;liljana pikne masz gusst i tego zycze wszystkim mamom amelek i nicolek io liwek

Gość gość
Twoje zyczenia sa bez efektu. Natomiast Liliana,to zwykle imie,w czym mogloby byc pretensjonalne...? Bo nie Kaska,Aska czy Maryska? :D

Gość gość
bardzo ładne. planowałam tak nazwać córkę, ale będziemy mieli chłopca.

Gość gość
Imię to jest beznadziejne, z tego względu, że Liliana czy Lilianna zawsze będzie Lilą, Lilką.. Lileczką, Lilunią.. niestety..

Gość gość
nie jest pretensjonalne, jest piękne, córki na pewno nie skrzywdzisz bo Lilka to wcale nie jest takie rzadkie imię wśród dzieci

Gość gość
okropne.... taka niby ech ach... :D kaŻdy niech sobie tu coś podłoży..blee

Gość gość
A tak poza tym to wszystko w porzadku czy jeszcze cos cie dreczy? xxx to pytanie chyba powinnas zadac sama sobie

Gość gość
Śliczne

Gość gość
nie pytaj sie na kafe, bo tu kazdym imieniem skrzywdzisz dziecko

Gość gość
dla mnie wymuszone i pretensjonalne, jak dla baby ze wsi.

Gość gość
Moja 2 miesięczna córcia ma na imię Lilianna mówimy na nią Lili i wszystkim się podoba:) Wcale nie jest pretensjonalne.

Gość gość
Lilka debilka lili srili, dziecko zaraz dorośnie i nikt tak do niej mowic nie będzie, dla rowiesników będzie Lilką :/ kiepsko to brzmi.

Gość gość
Tak. i mam sąsiadke Liliane - strasznie pretensjonalna osoba, co to wyżej sra, niz d*pe ma. Ale jak imię ci się podoba, to je nadaj i się tym nie przejmuj. Ładnie się zdrabnia, Lila, Lilka. Jest bardzo kobiece, kwiatowe i miło się kojarzy.

Gość gość
I nie zgadzam się, że ono jest jak Wioleta - ma zupełnie inny klimat. Ale tu jest jakaś laska, co uważa że Emilia i Wioleta to ta sama liga - to chyba jakaś ograniczona osoba, no ale cóz, ktoś zagłosował na Donalda Tuska i Stefana Niesiołowskiego, więc...

Gość gość
tez chce tak nazwac corke jesli to nie bedzie syn;)

Gość gość
Ale tu jest jakaś laska, co uważa że Emilia i Wioleta to ta sama liga xxx od tygodnia nie umiesz przeżyć ze komus nie poodba się imię Emilia. wrzuć na luz zawzięta idiotko, bo nie każdemu podobac się będzie to imię. ograniczona to jestes ty i na dodatek tępa

Gość gość
od tygodnia nie umiesz przeżyć ze komus nie poodba się imię Emilia. wrzuć na luz zawzięta idiotko, bo nie każdemu podobac się będzie to imię. ograniczona to jestes ty i na dodatek tępa xxx Ulżyłas sobie?

Gość gość
klsa szyk