Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jasna linia na brzuchu

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Ja cykle mam mniej wiecej co 27-28 dni. Moj okres zawsze przezywam bardzo zle. Juz tydz przed @ bola mnie piersi, musze brac proszki przeciwbolowe bo strasznie boli mnie brzuch i plecy, do tego jestem rozdrazniona.Miesiac temu kochajac sie z chlopskiem w dzien plodny po jakims czasie mialam sluz zabarwiony na rozowo- pomyslalam ze to plamienie impl. Bo czasem takie jasne jest. W ogole nie bolaly mnie piersi, nie mialam zadnych boli... Dopiero lekkie przed spodziewana @ ale z tego co wiem to po zagniezdzeniu zarodka moze bolec brzuch, plecy, piersi. Dostalam okres w dniu @... Bylam zla bo chce zajsc w ciaze, ludzilam sie jeszcze bo mialam po okresie straszny bol glowy a okres trwal 2,5 dnia co zawsze byl 5 dniowy. Test negatywny.Teraz na przelomie wrzesnia mialam dni plodne, raczej owulacje... Kochalam sie przez 3 dni... @ powinnam dostac 26 wrzesnia. W tej chwili zaraz po owulacji ciagle kuje mnie w jajnikach, czasami zaboli podbrzusze i krzyz, boli glowa, mam lekka zgage czasami, przedwczoraj pilam pieo na ktore nie mialam specjalnie ochoty a na drugi dzien co uwielbiam kawe miala dziwny i metaliczny smak... Odbija mi sie po jedzeniu, mam duzo sliny i taki kwaskoey smak, chodze rozdrazniona moze dlatego ze czekam zeby byly 2 kreski. Nie chce sie schizowac ale znam swoj organizm i go obserwuje i nigdy tak nie mialam. Obserwujac swoje cialo zauwazylam ze mam jasniutka linie biegnaca od pepka w dol... Niektore dziewczyny opisywaly ze przez to ze sa jasnej karnacji mialy dosc widoczna ta kreske ja z kolei jestem bardzo opalona i widze ta kreske ale trzeba sie dobrze przyjrzec... Nie wiem co mam o tym myslec...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować