Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Villa73

zakład o schudnięcie

Polecane posty

Gość Villa73

Witam wszystkich. Założyłam się z moją koleżanką z pracy, że schudnę 5 kg w ciągu 4 tygodni. Mam 175cm wzrostu i ważę 73kg. Czuję się okropnie z taką wagą. Zawsze ważyłam 68-69kg i było ok, a teraz jak mało słoniątko. Zakład będzie ważny jak spełnię dwa warunki. Będę jadła 5 posiłków dziennie i nie będę się głodziła. Wygraną będzie „dzbanek barmana” w knajpce we Wrocławiu na ul. Więziennej. Jeśli przegram to kupuję zgrzewkę piwa. Proszę o radę jakich produktów nie należy jeść a co rak naprawdę działa na odchudzanie. pa

Gość Andrea Agassi
tak, rak naprawde dziala na odchudzanie :D

Gość gość
też jestem z wrocławia ;D gdzie polecasz wyjść na miasto? ;D a poza tym nagroda? po schudnięciu 5kg? powinna być trochę inna. bo zapewne chciałabyś utrzymać ten efekt a może nawet schudnąć więcej, a alkohol zatrzymuje proces chudnięcia, nie warto..

Gość Villa73
polecam super knajpkę "13 igieł", można zjeść i się napić.

Gość Olcia Dubicka
Mnie tego nauczyła kobieta której opiekuję się dziećmi zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty są przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa bezpieczeństwo