Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli dziewczyna zrobi facetowi loda to jest przez niego ZALICZONA

Polecane posty

Gość gość

Witam państwa, Tak się zastanawiam jak Panowie postrzegają takie sprawy? Jestem dziewicą i czekam na tego w którym się zakocham, jednak miałam 3 epizodyczne akcje w których był sex oralny (lód i minetka) co pomyśli sobie facet o takiej dziewczynie która ot tak mu loda zrobiła? Do tego stanowczo powiedziała, że nie będzie żadnego innego seksu?

Gość naatka
lepiej się tym nie chwal

Gość Paula26_
zrobienie loda to cos zupelnie normalnego

Gość gość
natka - przecież wiem, że swojemu przyszłemu facetowi nie powiem o swoich przygodach, głupia nie jestem :D ale co taki facet może sobie o mnie pomyśleć? Chodzi mi o tego z którym miałam sex oralny

Gość gość
Tak, pomimo ze nadal masz blone dziewicza - facet moze uznac cie za zaliczona.

a on zrezygnowal ? rozumiem ze ten co nie zrezygnuje to kocha prawdziwie nigdy nie bylem w takiej sytuacji jak opisujesz wydaje mi sie czysto teoretyczna

Gość gość
jasne ze brnąć - Nie rozumiem? Jakie zrezygnował?

Gość gość
powiem co ja myślę w takiej sytuacji, że mam do czynienia ze szmatką którą mogę bez krępacji zerżnąc w gardło bo jak jest głupia i klęka to czemu nie;-)

Gość naatka
zrobienie loda to nic specjalnego jednak uważam ze lepiej się tym wszystkim facetom nie chwalić

Gość gość
to nic takiego dzieci neostrady odarte z poczucia godności,co tam byle komu byle gdzie k***sa polizać w końcu to tylko seks, nie szkodzi że przed chwilą d*pczył w kiblu inną;-)

Gość naatka
chyba troszkę ci szkoda co

Gość Badyl 38
Witam przede wszystkim mi sie wydaje ze jak któs tak mówi to nie szanuje Siebie i Kobiety to dla Niego jest jakas rywalizacja a to powinno byc prawdziwe uczucie Pozdrawiam Piotrek

Gość naatka
po prostu nie chwal się tym swojemu facetowi i będzie ok

dziwie sie ze trzem facetom loda robils, czy oni tobie i zaden cie nie w******l to swiadczy o tym ze kazdy z nich cos mial z emocjami nie tak normalny facet jak kocha to r***a i odwrotnie

Gość naatka
zdarzyło się dziewczynie a wy zaraz na niej jedziecie

Gość gość
Dlamnie sex ok. Ale lód ? Dziewczyno gdzie ty masz rozum gdzie twoja kobieca godnośc

Gość Anielka lala
Loda to by każdy chciał, ale żeby później wyzywać? Na takiego patałacha nawet bym nie splunęła :D Jeśli on nie szanuje i gardzi kobietą z którą ma jakiś kontakt erotyczny to siebie też nie szanuje. Proste 🖐️

Gość gość
Witam nie robiłam nigdy loda a chciałabym jakie to uczucie ?

Gość gość
Zimno jest w stopy.

Gość antonin
Jej ilu tu frustratow. Dziewczyna jest wspanuala, zreszta nie rozumiecie ze teraz kobiety maja takie potrzeby ? Jak dla mnie w taki sposob dziewczyna sie dowartosciowuje, przyda jej sie na przyszlosc. Frustraci wypad, a dziewczynie powiem ze jest dobrze :-). Ciekawi mnie tylko czy polykalas ?

Gość gość
Mieszkam na Warmi a ty ? Może sie spotkamy ?

Gość gość
szanowac sie trzeba chocby w minimalnym stopniu jesli swojemu ciagniesz to ciagnij dalej ale jesli na imprezach to juz fajne nie jest

Gość gość
No to kotku musisz sianka szukać koło siebie może ktoś ma ochote z Warmi na loda jestem chętna go zrobić chętnych zapraszam nie krępować sie

Gość gość
nie znacie si eto jest baaardzo wartościowa dziewczyna przyszla zona i matka:)

Gość gość
Robienie loda jest o wiele bardziej pokażające dla kobiety od seksu, z racji tego, że w seks wkłada się jako tako uczucie, nawet minimalne, penetracja jest zazwyczaj bardziej namiętna i wypełniona emocjami, a wsadzenie penisa do gęby to tylko pusty akt, do tego strasznie d****arski i poniżający dla kobiety, nawet jak dostaje za to rekompensatę pod postacią minety. Osobiście jeżeli poznałbym dwie dziewczyny - jedną, która nie jest już dziewicą, ale zachowała resztki godności i wsadzała brudnych penisów do gęby i z pozoru "czystą" dziewicę, która myśli, że jest cnotką obciągając losowe ch*je i chwali się swoim dziewictwem, to przykro mi ale wybrałbym tę pierwszą, a na drugą bym splunął. "czy jeśli dziewczyna zrobi facetowy loda to jest przez niego zaliczona?". Nie, ale jest zwykłą szmatą. Żal mi ciebie autorko tematu i twojego przyszłego wybranka. Wywłoko.

Gość gość
@up oczywiście miało być "nie wsadzała brudnych penisów"