Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w dołku totalnym

Polecane posty

Gość gość

porzuciła mnie po dwudziestu latach. Jak ja sobie z tym poradzę. a tu za oknem pada. Nawet juz sladów nie widać.

Gość gość
to znaczy że od dawna coś się psuło. Gdyby jej przy Twoim boku było dobrze nie odeszłaby :P

porzucila bo? Co takiego zrobiles, ze zostales porzuconym Misiem z naderwanym uchem ?

Gość gość
Moi rodzice się rozwiedli parę lat temu, ale to dobrze bo odkąd pamiętam zawsze były ostre kłótnie, alkohol i ciągłe przeprowadzki, często przebywałam u dziadków, tam czułam się bezpiecznie i dobrze ale nawet wtedy martwiłam się o mamę... Kiedy miałam 14 lat mama wyjechała za granicę do pracy, przez parę miesięcy byłam z tatą ale nie żyło nam się dobrze więc zamieszkałam z babcią i bratem mojej mamy, po roku babcia musiała zamieszkac ze swoim chorym ojcem i zostałam z bratem mamy, nie mogłam się z nim dogadac i z nowu było mi źle, byłam zagubiona i samotna. W szkole zawsze byłam nieśmiała i ogólnie bałam się rozmawiac z ludźmi. Miałam już dość takiego stanu. Przeszukując Internet w poszukiwaniu pomocy dla siebie natrafiłam na stronę rytualisty - http://moc-energii.pl/index.html napisałam o swoich problemach i polecono mi rytuał oczyszczający. Zamówiłam i czekałam na efekty. Pojawiły się dość szybko – już po 2 tygodniach czułam się normalnym człowiekiem co u mnie i tak było czymś dziwnym:) Od rytuału minęło 4 miesiące a ja układam sobie życie jak większość, poznałam wspaniałego chłopaka a negatywne myśli odeszły w zapomnienie.