Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka67

Nie mam okresu po odstawieniu tabletek anty juz 2 msc

Polecane posty

Gość malenka67

Witam! Mam problem gdyż przez prawie rok zażywałam tabletki antykoncepcyjne Midiana ostatni okres tabletkowy był 26 lipca... Następnie stwierdziłam, że odstawie tabletki gdyż strasznie po nich przytyłam okres skończył się 29 lipca... a 4 i 7 sierpnia miałam stosunek przerywany czyli partner nie doszedł we mnie... do dnia dzisiejszego nie mam okresu ;/ mam praktycznie wszystkie objawy ciąży ... Robiłam test który wyszedł niby negatywnie bo jakby się przypatrzeć pod jasnym światłem to może i jakaś kreska prześwituje ale ja za każdym razem widziałam tą kreskę i na każdym teście jakim robiłam w swoim życiu, z reszta pamietam, ze jak bylam w 6 tygodniu ciazy z moja córeczka to juz ukazala sie bardzo wyrazna druga KRECHA ... Czy to mozliwe zebym tyle czasu nie miala okresu ??? ;/

Gość gość
tak, po odstawieniu cykl się bardzo rozreguluje idź do ginekologa, przepisze ci luteine na wywołanie okresu

Gość gość
Mi lekarz mówił żeby przez trzy miesiące się nie przejmować brakiem okresu, plamieniami, nieregularnym okresem itp, mówi że bywa różnie, po tym okresie dopiero się do niego zgłosić jakby dalej coś było nie tak. A wyniku testu jak nie jesteś pewna, to powtórz i tyle

Gość malenka67
dziękuję za odpowiedzi... Mam tylko nadzieje ze to nie ciąża. Jutro jade na test z krwi. Bo juz wariuje po prostu wkręciłam sobie strasznie, ze jestem w ciazy bola mnie piersi podbrzusze czasem tez dziwnie sie czuje jestem nerwowa... wczesnieij mialam nudnosci, a od kilku dni bola mnie piersi , na tym etapie mysle ze test juz bedzie wiarygodny?

Gość malenka67
mam w domu jeszcze 10 tabletek luteiny i jesli jutro test wyjdzie negatywny to bede przeszczeliwa i zaczne brac luteine, kiedys lekarz przepisywal mi rowniez na wywolanie okresu...

Kobieto powiedz tak szczerze dobrze się czujesz? Po co chcesz na własną rękę bawić sie hormonami? Zrób test, jezeli wynik bedzie negatywny to albo idź do lekarza, albo czekaj na miesiaczkę. Nie bierz nic na własną rękę.

Gość gość
ja po odstawieniu cerazette nie miałam okresu prawie 2 mies ,ale poszłam do gin i mnie pytała czy chce czekac jeszcze czy przepisać mi luteinę ,nie chciałam już czekać ,wiec wzięłam luteinę i wciągu niecałego tyg dostałam okres .

Gość malenka67
ja mam tylko nadzieje ze powodem braku okresu jest odstawienie pigulek i ze to jakies zaburzenia;/ bo ja zawsze mialam problemy z hormonami przed i po ciazy ...

Gość malenka67
test z krwi negatywny test płytkowy również czyli raczej to nie ciąża... Nigdy chyba jeszcze takiej ulgi nie czułam!!