Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

linia na brzuchu kiedy sie pojawia

Polecane posty

Gość ktosssss

Dodatkowo zauwazylam jasna linie od pepka w dol ktorej nigdy nie mialam... Z tego co wiem u niektorych kobie tzaczyna sie na samym poczatku ciazy, u niektorych wcale a u niektorych w srodku ciazy.jestem bardzo opalona i ta kreska jest slaba ale jest. Inne dziewczyny pisaly ze sa jasnej karnacji i ta kreska jest bardzo widoczna. Nie wiem co mam myslec bo strasznie chce dziecko i nie wiem czy to jest juz mozliwe... Za tydz okres. Kazdy organizm inaczej reaguje moze u mniee wczesnie sie cos zaczelo. Prosze o pomoc!

Gość autorka pierworódka
i zaczela się bardzo delikatna 6/7 miesiąc. W 8 już bardzo widoczna od biustu przez pepek po wzgórek łonowy

Gość gość
U MNIE ZARAZ 6 MIESIĄCA I JESZCZE NIC NIE MAM A MAM BARDZO JASNĄ KARNACJĘ w pierwszej ciąży chyba też coś około 6-7 miesiąca ale nie pamiętam - tak czy siak ciemna nie była i szybko zniknęła po porodzie

Gość gość
Ja mam karnację "młynarza" a kreski przez całą ciążę nie było.

Gość ktosssss
Czyli moze pojawic sie w 1 dniach ciazy? Skoro wczesniej nie mialam a teraz cos widac?

Gość gość
u mnie w pierwszej ciąży była bardzo widoczna od 4/5 miesiąca, w drugiej ciąży się nie pojawiła.

około 6 miesiąca. teraz jestem pól roku po porodzie i kreskę dalej mam...

Gość gość
W pierwszej ciazy jakos 2 miesiace przed porodem,w drugiej jeszcze pzniej

Gość gość
5 miesiąc i już taką jasno brązową kreskę już mam

Gość gość
ja jestem w 39 tc i praktycznie nie mam tej linii...bardzo delikatną od pępka w dół - prawie niewidoczną

Gość ktosssss
Ale czy moge sadzic ze to ciaza juz tak szybko skoro dopiero za tydz okres a ja taka linie widze? Dodam ze na podobnym forum jedna z dziewczyn tez pisala ze ma bardzo jasna i odpisywali jej ze to ciaza...

Gość ktosssss
Ale czy moge miec juz w tak wczesnym etapie skoro za tydz dopiero okres? Jedna z dziewczyn pisala ze ma taka jasniutka i odpisywali jej ze to ciaza...

Gość gość
Jesli jestes bardzo opalona to ta linia bedzie u ciebie bardziej widoczna. Poczytaj sobie. Ona w ciazy nie pojawia sie tak szybko.