Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schody spiralne kto ma

Polecane posty

Gość gość
Ja mam takie. Są dosyć praktyczne i bardzo ładnie wyglądają, dodatkowo nie zajmują dużo miejsca jak te tradycyjne. Ja schody zamawiałam z www.schody.szczecin.pl.

Gość gość
ja mam stalowe schody spiralne, a miejsce w ktorym je kupowalam to www.k-o.com.pl zdecydowanie polecam wspolprace z ta firma

Gość gość
jezeli chodzi o schody to ja z mezem wybralismy kamienne u www.marwen.com.pl naprawde warto wedlug mnie, moze sa troche drozsze od innych, ale warte ceny

Gość Ybota
Nie zajmują więcej miejsca, a mniej :-). Ja, korzystam z metalowych, wykonanych przez tą firmę - http://merim.pl/ i jestem z nich bardzo zadowolona :-).

Gość gość
Ja mam ponieważ mam mało miejsca i jestem zadowolona. Schody są na tyle szerokie i głębokie że wchodzenie po nich jest bezpieczne i komfortowe. Schody zamawiałam od firmy www.zakki-schody.pl.

Gość gość
Ja mam takie schody i jestem z nich zadowolona. To nie prawda że są niewygodne, trzeba po prostu się do nich przyzwyczaić. Schody wykonywała dla mnie firma www.schody.szczecin.pl.

Gość gość
Ja mam u siebie kręte schody od http://wroblewskidesign.pl/schody-krete/ :) Są fajne, bo tworzą lekką i zarazem solidną, bezpieczną konstrukcję. Co dla mnie najwaażniejsze - zajmują niewiele miejsca i nadają pomieszczeniu nietypowy klimat.

Gość gość
Ja mam u siebie zamontowanie schody spiralne wykonane z metalu. Ich wykonaniem zajęła się firma www.butrymowicz.pl i polecam ich wam, jeżeli chcecie mieć piękne metalowe schody czy balustrady.

Gość gość
W tym roku zrobiłam u siebie w domu schody kręcone. Właściwie to zrobiła mi je firma www.wroblewskidesign.pl Schody wyglądają świetnie, zajmują mało miejsca i są bardzo solidne. Takie schody to świetne rozwiązanie dla nowoczesnego domu. Firma, która mi je robiła spisała się świetnie.

Gość PatrykJachowski
Cześć, zdecydowanie polecam rozważyć zakup schodów kręconych. Sam dość długo rozważałem ich zamontowanie (dla celów komercyjnych), ale teraz kiedy je mam wiem, że to był trafiony wybór. Mam niewielką restaurację, która zajmuje dwa poziomy. Jakiś czas temu przeprowadziliśmy remont i nagle jeden człowiek z ekipy rzucił pomysł, że bajer by był gdyby można było z ogródka dać możliwość bezpośredniego przejścia na piętro. Poszukałem firmy i urzekły mnie te schody: https://www.oslony-zewnetrzne.pl/oslony/schody-zeliwne/ Zdjęcie z mojej restauracji ma też trafić na tę stronę. Powiem jedno - teraz jestem przygotowany na sezon ogródkowy :)

Gość gość
Jestem zachwycona projektem, jaki wykonała u mnie firma www.zakki-schody.pl/neptun/. Dbałość o najmniejszy detal i wysoka jakość wykonania to ich ogromne atuty. Realizują przeróżne projekty i na pewno można zdecydować się na coś, co się spodoba.

Gość pokeros

Galeria firmy Prudlik z Częstochowy - sprawdźcie sobie tam, macie wszystko pokazane.

Generalnie piękne schody wcale nie muszą być kosmicznie drogie.

Ważne, aby tutaj każdy element był dopasowany z głową, bo w sumie to jest w tym wszystkim najważniejsze.