Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bioenergoterapeuta w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Napisałam w temacie o takiej nazwie i wcięło ten temat czy ja już nie wiem gdzie napisałam, czytam kafeterię ale myślałam ze nigdy nie będę wam zawracać głów moimi problemami. .Gdyby ukazał się mój wpis pod innym to moja wina i moja głupota. Jestem dzisiaj zdołowana,odebrałam wyniki które mnie dobiły. Mam guza mózgu,s*******n męczy mnie od dłuższego czasu. Ten gad umiejscowił się w miejscu które ciężko zoperowac. Lekarz w jednym ze szpitali doradził mi wyjazd do gabinetu biostan w małopolsce do bioenergoterapeuty,który pomaga w tak cięzkich przypadkach. Co byście mi doradziły moje kochane dziewczyny? Czy warto spróbować czy lepiej palnąć sobie w łeb? przepraszam że tak nieskładnie piszę ale ryczę i nawet nie mogę poskładać słów.

Gość gość
Według twego rozumowania lepiej czekać na śmierć,bo skorzystanie z pomocy tego uzdrowiciela jest bezsensowne. Ja korzystałam z usług tego Pana i zadowoleniu z efektów jego działania zazdroszczą teraz mi ,dawni przeciwnicy bioenergoterapii. Jedno jeszcze dodam ,do tego trzeba zdecydowania,czego tobie brak.