Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USG dopochwowe

Polecane posty

Gość gość

byłam u ginekologa ponad tydzień po stosunku, żeby się zbadać, ponieważ miałam silne bóle jajników. przy okazji pytałam się też, czy na 100% nie jestem w ciąży. powiedział, że nic nie ma i nic nie będzie, żadnej ciąży. jest to bardzo kompetentny doktor, nie tak jak niektórzy... jednak cały czas będę miała wątpliwości... czy da się wykryć zarodek po zagnieżdżeniu?

Gość gość
Tydzień po stosunku mógł się jeszcze nie zagnieździć. 😴

Gość gość
po zagnieżdżeniu się zarodka macica staje się rozpulchniona co może sugerować ciążę ja nie wiem dlaczego on powiedział Ci że na 100% nic nie będzie moim zdaniem to zdecydowanie za wcześnie

Gość gość
Może po grubości endometrium.

Gość gość
wspomnę, że przebadał mi wszystkooooooo. powiedział, że absolutnie nie mam się czym martwić, bo z moim cyklem byłyby jakieś zmiany...

Gość gość
Zmiany tydzień po stosunku? :D

Gość gość
bardzo możliwe, że mialam wtedy najbardziej płodny dzien cyklu. poszłam do gina, bo miałam strasznie pieczenie jajników i ogólnie bóle, ale powiedział, że wszystko jest w porządku. więc uroiłam sobie, że to było zagnieżdżanie się zarodka czy coś. bardzo nie chcę tej ciąży, a niestety gumka pękła. czy przez to usg ginekolog jest w stanie zobaczyć, że COŚ się dzieje? powiedziałby przecież, że jest możliwość ciąży. a on powiedział, że nie mam się zupełnie czym martwić.