Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racjonalny_młody

czy są tu kobiety które wciąży nie zachowywały się jak rozpieszczone księżniczki

Polecane posty

Gość racjonalny_młody

Bo jeśli jest taka mamuśka to z chęcią ożenię się z jej córką, bo najprawdopodobniej w ciąży będzie taka sama jak jej mama. Po prostu rozpieszczonej wariatki w ciąży, której trzeba spełniać wszystkie rozkazy nie zniosę :)

Gość gość
a skąd ty wiesz jak sie zachowują kobiety w ciazy?

Gość pulkownik Jedlina
w ciazy KAZDA ma prawo zachowywac sie jak najbardziej rozpieszczona ksiezniczka hormony wala w dekiel... ale swoja droga raz w zyciu widzialem gdzie teoretycznie facet zachowywal sie jak rozpieszczona ksiezniczka gdy matka jego dzieci (blizniaki) byla w ciazy... zajebiaszczy widok byl :P, :P, :P

Gość gość
Ja chyba nie. Robie wszystko to co przed ciaza. Nadal pracuje pomimo tego ze ostatnio mamy taki zap*****l w robocie ze nie czuje nog. Ale ja moja corke nie oddam byle komu:-)

Gość pulkownik Jedlina
jak juz nog nie czujesz to powachaj moje ;)

Gość gość
ja się zachowywałam a moja mama nie, więc się nie sprawdza. Ja specjalnie się tak zachowywałam, wiedząc, że to ten może tylko 1 raz mogę

Gość gość
ja absolutnie się nie zachowywałam jak rozpieszczona księżniczka, chodziłam normalnie do pracy, normalnie sprzątałam w domu, gotowałam. Jeśli któraś się tak zachowuje to po prostu jest to wina jej lenistwa a nie żadnych hormonów, tak uważam

Gość exdebill_po_wakacjach
nie dla psa kiełbasa:)