Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majonex

dlaczego im opada

Polecane posty

Gość gość
hahahahhahahahaha poszukaj laleczko ducha cafe on jest miszczem w tych erotycznym doznaniu.:)

Gość Molag Bal
uwierz mi ja nie mam oporów w łózku i mysle ze to po mnie widac Jak juz pisalam z bylym mielismy udane zycie erotyczne pomijajac te pierwsze pare razy Bylo nam swietnie przez ostanie lata a teraz mam nowego faceta i znowu to samo co bylo na poczatku z tamtym Ps bralam do buzi i to nic nie pomogło w takim bądź razie musisz przez to przejść :D:D:D

Gość sraczka z pupy
ja jestem najlepszy wale laskom srake w cycochy a one to doceniają

Gość majonex
nie umiem robić loda mam cienkie usta i nie zasysam się ktafonem :(

Gość majonex
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość JackXL
Czasami tak bywa, kiedy partnerka przerasta kochanka. Spróbuj pozwolić im na działanie. Pierwsze zbliżenia mogą być mało ekscytujące, ale z biegiem czasu możesz powoli wprowadzać nowe elementy udając później, że były to ich pomysły. Sporo facetów stresuje się, kiedy trafią na bardzo żywiołową partnerką. Pozdrowienia i udanego seksu JackXL

Gość Patałachy koniobójcy
chłe,chłe,chłe,chłe,chłe,chłe,

Gość werbes
Wielu facetów ma problemy z erekcją, choć niewielu sie do tego przyznaje. Przyczyn może być naprawdę wiele: przemęczenie, stres, brak snu, zła dieta, niezdrowy tryb życia. Czasem warto wspomóc się jakimś suplementem diety, np. Selectin, który podtrzymuje erekcję i opóźnia ejakulację.

Gość rafciu
Moje wielkie greckie wesele 2(2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/v1Smoje-wielkie-greckie-wesele-2-2016 >>>http://ma0.pl/r/v1Smoje-wielkie-greckie-wesele-2-2016 >>>http://ma0.pl/r/v1Smoje-wielkie-greckie-wesele-2-2016 Po kilkunastu latach od wesela Toula i Ian wciąż bezskutecznie próbują uwolnić się od wszędobylskich greckich krewnych. Gdy czasem zdobędą trochę wolności, zaraz nadarza się okazja, by kochający się rodzinny krąg ponownie zacisnął się jak pętla na szyi. Ich córka Paris wybiera się na studia, a rodzina oczywiście musi zatwierdzić wybór uczelni. Zanosi się na trzęsienie ziemi, bo dziewczyna pragnie opuścić rodzinne Chicago, a co gorsze jej nowy chłopak nawet nie udaje Greka. Jednak prawdziwe tsunami dopiero przed nami. Otóż rodzice Tulli - Maria i Gus - odkrywają, że ich małżeństwo jest nieważne, więc formalnie wciąż są do wzięcia, a to dopiero początek…