Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

posypalam sie w ciazy calkiem kto tak mial

Polecane posty

Gość gość

Wyszlo.mi 3/4 wlosow mam przeswity na glowie, cera masakryczna psyszcze plamy po krostach, brzuch caly w rostepach choc przytylam 10 kg a wlasciwie 7 bo na poczatku schudlam 3 kg a na koniec mialam plis 10 do wagi wyjsciowej brzuch samrowalam kilkanascie razy na dzien kremami i oliwkami i nic to nie dalo. Ogolnie czuje sie brzydla choc do tej pory bylam zawsze atrakcyjna :-(

Gość gość
ktory mc?

Gość gość
Widocznie dużo syfu w sobie miałaś, ciąża to tylko wywlekła na wierzch. Jak się odżywiałaś i jaki tryb życia prowadziłaś przed ciążą?

Gość gość
Urodzilam 2 miesiace temu. Do figury wrocilam od razu praktycznie, teraz mam przestac karmic piersia bo zaczynam kuracje na wlosy bo mam lyse placki na glowie, brzuch caly w rozstepach, cera szara w plamach po krostach co chwila pryszcz wychodzi zaczelo mi pod koniec ciazy wychodzic owlosienie na udach, wasik itp.czuje sie fatalnie.

Gość ja ja ja kurna
brzych w rostepach zwisajaca skóra na brzuchu Juz nigdy nie zaloze nic obcislego a najgorsze jest to ze mam mega rozstepy kola krocza i zwisajaco skóre w tamtym miejscu oraz w bardzo ciemnym koloze

Gość gość
za chwilę ktos Cię zbruzga, że kończysz karmic.;-/ jeżeli niecierpliwisz się od tego, bo chcesz już o siebie zadbac, to skończ. dziecko jest inteligentne emocjonalnie i czuje rozdrażnienie matki

Gość gość
Prowadzilam zdrowy tryb zycia regularne posilki duzo warzyw owocow, naturalnych sokow samemu wyciskanych. Od wiosny do jesieni rower i rolki przynajmniej 3 razy w tyg zima zumba lub silownia. W ciazy musialam lezec pierwsze 4 miesiace. Do 3 miesiaca moglam jesc tylko slodycze bo po reszcie wymiotowalam jak kot od 4 miesiaca normalnie juz jadlam jak przed ciaza.

Gość gość
ciąża niestety rujnuje ciało- trzeba być zdrową jak koń i najlepiej młodą, żeby to przetrwać i nie zamienić się w ruinę.

Gość gość
Ja urodzilam mając 20 lat... Mój brzuch wygląda jakby mnie seryjny morderca pociął nożem i cudem udali mi sie przezyc.. Mialam zatrucie ciążowe... Cieszcie sie ze zdazylyscie sie nacieszyć swoimi figurami w mlodosci, bo ja niestety nie zfazylam i juz zawsze będę paskudna.

Gość gość
Ja mialam cc tam jest wszystko ok, blizna tez jakas straszna nie jest, szybko dowzlam do siebie fizycznie ale wyglad pozostal koszmarny. Najbardziej boli mnie ze stracilam wlosy wczesniej mialam 2 grube warkocze jak reka teraz mam warkocz jak palec wskazujacy i przeswity takie ze skore widac. Umowilam sie na sciecie wlosow na krotko. Cera wczesniej byla ladna promienna bez krost teraz szara co chwila pryszcz a jak zniknie to slad po nim zostaje do tego wasik choc nigdy nie mialam wlosy na udach .

Gość gość
Ja dostalam trądzik okropny po porodzie, idz do dermatologa i endokrynologa bo wszystkie objawy wskazuja na zaburzenia hormonalne.

Gość gość
dokładnie - hormony, leć do lekarza