Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2333333

co o tym myślicie czy to jest normalne

Polecane posty

Gość Laura2333333

np dzisiaj o to ,że nie odbierałam tel przez 2 godziny kiedy dzwonił chyba z 20 razy ,a ja wyciszyłam dźwięk bo spałam ( jestem troche chora) . wcześniej rozmawialiśmy dzisiaj ze 2 razy... to jest w ogóle normalne? napisał mi smsa ,że mam go gdzies i takie tam...

Gość Laura2333333
sorry zapomniałam napisać ,że to o faceta chodzi i on mi robi takie jazdy :O

Gość gość
jak macie po 16 lat to pewnie normalne:D

Gość Laura2333333
nie już jesteśmy dorośli obydwoje :O tylko czy tak się dorosły facet zachowuje?

Gość Laura2333333
up

Gość gość
chyba jest policjantem

Gość gość
Jest chorobliwie zazdrosny, to nie jest "normalne", ale często spotykane:-)

Gość gość
dlaczego nie utniesz tego jego chamstwa? dlaczego mu pozwalasz na takie jazdy?

Gość gość
jest prostakiem,chamem,zero wychowania nie wkurza cie to?

Gość gość
Tak się zachowuje ktoś, kot chce mieć kogoś innego pod kontrolą albo jest przyzwyczajony do manipulowania innymi. Typowe i dla nadopiekuńczych rodziców, i dla niedowartościowanych chłoptasiów szkolonych w szkołach uwodzenia. Pierwsze wynika z nadmiernej troski (chęci są dobre), drugie to nieuczciwe zagrywki, by zdobyć kobietę do łóżka. Sama musisz wyczuć, którym typem jest Twój chłopak.

Gość gość
nie szanuje cię

Gość gość
zakompleksiony burak,manipulant, postaw go do pionu

Gość Laura2333333
wkurza wlasnie , wczesniej aż taki nie byl , ostatnio mu cos odbiło :O albo nie straszy zerwaniem bo nie moge do niego przyjechac kiedy on chce i tak dalej... masakra jakas

Gość gość
dziwnie ty sie zachowujesz dzowni do Ciebie męzczyzna Twojego życia, martwi się, a Ty nawet nie potrafisz odebra telefonu, nie chce Ci sie nawwet powiedzieć mu że nie masz sily rozmawiać, serio srednio ci na nim zalezy mozesz siebie oszukiwać ale taka jest prawda

Gość Laura2333333
nie nie chce i się,ale spałam i wyciszyłam dźwięk to chyba nic dziwnego ,że nie obrałam, nie?

Gość gość
przepraszam nie doczytałam tego. martwił się może,ale z drugiej strony powienien się domyśleć zę spisz jak zle ie czułaś i wiedział że jesteś w domu

Gość gość
Potrafisz czytać? Laura napisała, że w tym czasie spała! Jeśli ktoś ma wyłaczony telefon albo jest zajęty np. w pracy, to oczywiste, że nie będzie stale pod telefonem. A dzwonienie 20 razy jest już chore, nawet jeśli wynika z autentycznej troski. Sama tak miałam z nadopiekuńczymi rodzicami. Pomogły dopiero lata ich wychowywania, teraz już nie robią mi takich numerów. Ale potrafili nawet wracać z weekendowego wypadu, gdy zwyczajnie nie słyszałam telefonu z powodu np. zbyt głośnej muzyki na imprezie. Tak się nie da życ, uwierz mi. Chociaż mieli dobre intencje.

Gość gość
Ja chociaż miałam to szczęście, że udało mi się ich zmienić, choć wymagało lat, by zrozumieli, że to jest uciążliwe i niemożliwe, by stale czatowac przy telefonie. Ale sa ludzie, którzy w ten sposób chcą manipulować kobietą i nie kryją się za tym zadne dobre zamiary, a wtedy trzeba od takiego mężczyzny uciekać jak najszybciej. Taki się zmienić nie da.

Gość gość
Ja chociaż miałam to szczęście, że udało mi się ich zmienić, choć wymagało lat, by zrozumieli, że to jest uciążliwe i niemożliwe, by stale czatowac przy telefonie. Ale sa ludzie, którzy w ten sposób chcą manipulować kobietą i nie kryją się za tym żadne dobre zamiary, a wtedy trzeba od takiego mężczyzny uciekać jak najszybciej. Bo to gracz i podrywacz, ukrywający duże kompleksy.

Gość gość
To jakiś przygłup, widzi cię w roli swojej niewolnicy Isaury :-) ...z czasem jest zawsze gorzej, wychodzą wszystkie schizy, lekceważycie takie sygnały a później rozwody i pretensje do całego świata tylko nie do siebie :-)

Gość gość
Daj sobie z nim spokój, to facet nie do życia jeśli o takie coś ci robi awantury że nie odebrałaś telefonu w momencie gdy spałaś albo że nie przyjechałaś do niego kiedy on chciał to jakiś despota, ja kiedyś byłam w takim związku...facet dzwonił do mnie po pracy non-stop a jak na chwilę poszłam coś zrobić to od razu awantura, że go lekceważę to było tak chore że na sam dźwięk telefonu nerwowo reagowałam, cały czas miałam telefon przy uchu aż w uszach mi dzwoniło, to była jakaś paranoja...uciekaj od tego faceta jak najszybciej.

Gość gość
to nie jest normalne

Normalna osoba wpadłaby na to, ze jak ktoś nie odbiera za drugim czy trzecim razem to raczej nie jest wstanie odebrać....

Gość gość
jak to jest jakiś obsesyjnie zazdrosny mężczyzna w życiu na to nie wpadnie...będzie dzwonił do "upadłego"...

Gość gość
" Moorland Normalna osoba wpadłaby na to, ze jak ktoś nie odbiera za drugim czy trzecim razem to raczej nie jest wstanie odebrać.... " No właśnie. Dlatego napisałam, że to jeden z dwóch przypadków, a który w przypadku tego chłopaka, to Laura musi ocenić sama. Bo zna go najlepiej. I na pewno jest to uciążliwe dla osoby, do której ktoś wydzwania tyle razy i jeszcze ma pretensje, że nie mogła odebrać.