Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomi88

dzieci mnie wykańczają nie mam juz siły

Polecane posty

Gość gość
ja bym na twoim miejscu poprostu ktoregos razu wyszla, jak maz bylby w domu I zakomunikowala mu, ze ide np na basen, a on teraz niech sie zajmuje dziecmi, przeciez dzieci to tez jego obowiazek, ale w PL to classic polski tatus robi z siebie tylko bankomat, nadaje sie tylko do wyciagania z niego kasy, bo maz, ojciec i kochanek z niego zaden...a poniej placza, ze traktowani sa tylko jak bankomaty i wszyscy tylko chca od nich kasy... Sami sie stawiaja w takim polozeniu. P*****lnij drzwiami i wyjdz, przeciez cyrografu na niewolnictwo nie podpisywalas...

Gość gość
Następna co dzieciaków sobie narobiła i narzeka

Gość exdebill_po_wakacjach
nie wiem jakiego dobrego słowa oczekiwałaś naprawdę, nie wiem dlaczego jakieś dobre słowo anonimowej osoby z netu miałoby Ci poprawić samopoczucie, niby jak? chcesz usłyszeć, że bedzie lepiej? nie będzie, jeśli sie natychmiast męzowi nie postawisz.

Gość gość
Autorko wychodzisz gdzies sama ? na basen? fitness ? do koleżanki i ? gdziekolwiek ? Musisz gdzies wyjsc sama bo "siedząc" w domu z dziećmi mozna zwariować.

Gość mam jednoooo
przede wszystkim powinnaś z mężem porozmawiać i oddać dzieci do przedszkola choć teraz już to może być za późno bo rok szkolny rozpoczęty. Podziwiam takie kobiety ja Ty Autorko bo ja mam jedno dziecko a potrafi mi dać w kość a co dopiero troje. Podziwiam że dotąd nie zwariowałaś tym bardziej że nie możesz liczyć na pomoc męża. Jeżeli do tej pory jakimś cudem żyjesz to teraz będzie tylko lepiej. Czy dzieci mają babcie?

Gość gość
co to za ojciec spłodził dzieciaki i jego obowiązkiem jest je wychowywać, zajmować się nimi, ak nie chce to niech sierdala i płaci nalżne alimenty jeżeli wg niego rola ojca polega wyłącznie na łożeniu na ich utrzymanie:o

Gość gość
mysle ze jednak powinnas rozmawiac z mezem bo to ze on macha reka na wszysto a ty nadal nie masz sily, zajezdzisz sie, to ze masz trojke dzieci to super tylko ze nie masz wsparcia w mezu a to najwazniejsze, moze powinnas sie my postawic i poscic dzieci do przedszkola chociaz na 5 godz, pimaga Ci maz czy wszystko sama, zostaw go z dziecmi niech troche populnuje, pobawi sie, a ty zrob cos dla siebie, a jesli czujesz ze masz depresje to udaj sie do psychologa, pisze to zeby Cie wesprzsec a nie obrazic,.

Gość gość
maz tez bedzie taki madry jak wpadniesz w silna depresje i to on bedzie musial sie zajac 3- ka dzieci i jeszcze Toba?

Gość gość
tez mam 3 dzieci i dostaje p*****lca szczegolnie z moim 4,5 letnim synem nie slucha sie ucieka pod samochody robi co mu sie podoba sily nie mam po calym dniu glowa mnie boli oszalec mozna