Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleczkaski

Zajśćie w ciąże

Polecane posty

Hej Powiedzcie mi czy istnieje prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże jeśli mój cykl trwa 28 dni a kochałam się z chłopakiem w nocy pomiędzy 12-13 dc. (7.09). Dodam, że od kilku dni czuję się conajmniej dziwnie, mianowicie mam na myśli bóle brzucha i jajników- jeśli chodzi o te drugie to są to pojedyńcze bóle, ale często występujące. Czy może to być moment zagniezdzania się komórki? Wczoraj zakrecilo mi się w głowie i wymiotowalam. Wydaje mi sie ze na takie objawy jest za wczesnie, aczkolwiek w poprzedniej ciazy wystepowaly dość szybko. Niestety jej nie donosiłam. Zrobiłam dziś test i wyszedl negatywny, chce go powtorzyc w dniu oczekiwanej miesiaczki. Ale chciałabym wiedziec co Wy o tym sądzicie?

Gość gość
wg mnie spore szanse na ciążę poczekaj jeszcze trochę keidy masz miec okres?

Gość gość
Okres wypada mi w najbliższy poniedziałek. Chociaż, na to uwagi bym nie zwracała ponieważ w poprzedniej ciązy miałam dwie miesiaczki.

Gość gość
zrob w pon hcg

Gość gość
Jest to możliwe, prawdopodobnie miałaś wtedy dni płodne. Nie wyznaczasz ich sobie? proponuję mikroskop owulacyjny. Staracie się o dziecko, czy wolicie uniknąć ciazy?

Gość gość
ja również mam cykl 28 dniowy, staramy się już kilka miesięcy i u mnie owulacja pojawia w okolicach 17 dnia, choć działaliśmy już książkowo w 12-14 dniu cyklu "::)

Gość gość
obecnie możesz mieć zagnieżdzenie, widzę, że jesteśmy na tym samym etapie cyklu, tylku u mnie szczyt był innego dnia, obcenie 21 dzień cyklu.

Czy to zagnieżdzenie właśnie jest w ten sposob odczuwane w moim organizmie jak napisalam w pierwszym poscie?