Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaa111

Panowie co macie na myśli pytając CO TY WE MNIE WIDZISZ

Polecane posty

Gość Aniaaaa111

nie jesteśmy razem, spotykamy się, jest starszy o 8 lat. (ja 25)Czy to niedowierzanie czy upewnianie? Często słyszę to pytanie z jego strony, co może oznaczać?

Albo jest to narcyz i chce żebyś wymieniała jego zalety albo jest to facet niepewny swojej wartości.

Gość gość
to znaczy, że on nie jest tobą zainteresowany

Gość Aniaaaa111
jest z niego delikatny narcyz, ale myślę, że nie ma kompleksów. Czy nie jest mną zainteresowany? Bardzo często słyszę od niego komplementy i to nie tylko na temat wyglądu ale również zachowania. Podam przykład, rozmawiamy, śmiejemy się, ja cos opowiadam a nagle pada to pytanie, co Ty we mnie widzisz? ni z gruszki, ni z pietruszki..

Gość gość
Mnie wkurza takie upewnianie. Skoro jest się z kimś to nie dla zabawy chyba?

Gość gość
W przypadku mojego meza ( tez starszy o 8 lat ) powodem takich pytan na poczatku zwiazku byl brak wiary w siebie i kompleksy ;)

Gość Aniaaaa111
o to chodzi, że nie jesteśmy razem.. jesteśmy na etapie poznawania się, flirtowania itd.., nie znamy się zbyt długo, jesteśmy sobie coraz bliżsi, przytulamy, całujemy, a czas pokaże co będzie dalej. Facet jest po przejściach, ja ?? nie miałam wielu facetów ( z własnego wyboru) czasem nie wierzy w to jaką jestem osobą. Sama nie wiem co mam sądzić...

Gość Aniaaaa111
a w jaki sposób mogę go przekonać, że nie robię sobie z niego żartów i uważam go za naprawdę dobrego i wartościowego człowieka.

Gość gość
Facet potrzebuje twego zapewnienia,że jesteś nim zainteresowana na Serio

Gość gość
może nie wierzy, że trafiła mu się taka dziewczyna i pyta, upewnia się..

Gość gość
Wiesz na czym to sie konczy? Facet chce wyzebrac komplement a jak ego mu urosnie to zacznie szukac lepszej( bo zawsze sie taka znajdzie) Kiedys kumplowalam sie z takim jednym ktory za kazdym razem pytał; pierwsza lepsza znajoma wyczula ze jest zakompleksiony i powiedziala mu ze ma ladne to czy tamto albo ze jest super, a on rozanielony jakby wygral w totka i zamiast to przyjac to jeszcze głupawo pytał ' a dlaczego tak sadzisz ' 'a co ty we mnie widzisz ' k***icy mozna dostac. :D

Gość Aniaaaaa111
A nie sądzicie, że to przez 8 lat różnicy?? Facet jest po 30 a dwudziestoparolatką. Mam poukładane w głowie, nie jestem brzydka, ale nie chcę wyjść teraz na osobę, która się przechwala. Jak każdy mam wady, ale zalet również parę się znajdzie :-)

Gość gość
upewnij go czynami,daj mu jakies zadanie,aby pomógł w czymś

Gość Aniaaaaa111
a może zaproponujesz jakiś ciekawy pomysł? :-)