Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta a brak aktywności fizycznej

Polecane posty

Gość gość

Czy na samej diecie schudnę, jeśli prowadzę siedzący tryb życia (praca przed komputerem)? j Jaka dieta najlepsza w takim przypadku?

Gość justypka
jeśli ruszasz się mało albo wcale to musisz jeść bardzo zdrowo,żeby nic ci się nie odkładało, małe posiłki,ale często co 3-4h. żeby dobrze działała twoja przemiana materii pij dużo wody, ziół, ja np. piję figurę detox. w ten sposób na bieżąco się oczyszczam

Gość gość
1000 kcal może być?

Gość gość
ja w ten sposob schudlam 10 kg w 6 tygodni bedac na diecie, bez cwiczen ,

Gość gość
tzn moj ruch byl taki, spacery z psem, do sklepu np to staralam sie isc na nogach a nie wsiadac w samochod, chyba z ena jakies wieksze zakupy to wtedy samochodem

Gość niettka
tez kiedys schudlam podobnie na niskim indeksie glikemicznym

Gość zakłopotanka 123
Ja też mam odchudzanko. Stosuję dietę od dietetyka i biorę tabletki wspomagające odchudzanie. Łykam dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.htmlod dwóch miesięcy. Powoli waga się zmniejsza, al jeszcze muszę trochę schudnąć. Dlatego postanowiłam więcej ćwiczyć. Chodzę dwa razy w tygodniu na aerobic i pływam. Teraz jest super.

Gość gość
i reklamujesz tabletki ;P

Gość Olcia Dubicka
Da się oczywiście ale może chociaż spacerować możesz czy coś w tym stylu to zawsze na plus będzie :) Mnie tego nauczyła pani dla której zajmuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty są przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój

Bez ćwiczeń na diecie można schudnąć, ale niewiele. No chyba, że stosujesz jakieś naprawdę dobre suplementy diety. Zrezygnuj z wszelakich mocno rozreklamowanych specyfików, bo one dają mierne efekty. Wejdź na tę stronę: weight-loss.pl i poczytaj o oferowanych na niej tabletkach. Ja je stosuję już ponad 2 miesiące i wyniki są! W 61 dni schudłam 10 kg. Naprawdę jestem zadowolona z efektów, a moja dieta to było 1700 kalorii. Więc w większości zasługa przypada suplementom.

Gość gość
ja nie cwiczylam wogole, schudlam 15 kg na sb w 8 tygodni i brzuch mialam bardzo plaski nie mam jojo ( 4 lata temu bylam na tej diecie albo i 5 ) jakos tak ani mi skora nie wisiala nawet nie mialam nadwagi jakiejs duzej 170 / 68 i potem minus 15 i bylam po 4 3 roku zycia wiec mozna

Gość gość
sb wyklucza chleb i makaron, a ja jadam codziennie 2 kanapki na śniadanie. nie jestem tak głupia, by rezygnowac z węglowodanów złożonych, także dzięki za tego typu diety. uczę się

Gość Inkachasia
Jeśli ktoś ma normalny metabolizm to dieta zbilansowana powinna pozwolić wrócić do normalnej wagi nawet przy siedzącym trybie życia. Natomiast przy dużej wadze konieczna jest aktywność fizyczna, a przy złym metabolizmie nawet suplementacja weight-loss.pl

Gość gość
Idiotko na sb nie je się chleba makaronu itp przez pierwsze dwa tygodnie żeby poziom cukru ustabilizować itp a potem jesz tylko pełnoziarniste najpierw poczytaj a potem pisz bzdury na temat najzdrowszej diety jaka może być, takie komentarze to sobie pisz na temat kopenhaskiej i innych 1000 kalorii.

Gość gość
wlasnei napisalam jej wyzej ile schudlam i w jakimk wieku na sb , ale ona z krzykiem wyleciala , szkoda cos doradzac niektorzy madrzejsi od jajka :) pozdrawiam goscia powyzej :)

Gość gość
no i fakt dopisze jeszcze jest to 1 z najzdrowszych diet swiata

Gość gość
no tak hihi chcialaby diete z chlebem , makaronem i jeszcze bez cwiczen no chyba na przytycie , milego tycia. dziewczyno, tez bylam na sb i polecam kazdemu ale jej jak widac szkoda cos polecac :P

Gość kotinni
zajzyj sobie na taka porownaywarke lekow lepszylek.pl i tam wejdz koniecznie w dzial odchudzanie., masz miliony suplementow i na co sa :)

Gość warzywniara
suplementy to nie rozwiazanie, suple są tylko pomoca przy odchudzaniu i zdrowym odzywianiu, trzeba sie ruszac chodzic na basen czy biegac do tego kilka posiłkow dziennie 4-5, do tego przyjmowac dużo płynów woda przedwzytskim, ktos pisał wyzej o herabatach, figura detox nie probowalam jeszcze ale lubie miete :)

Gość Hugolina80
Zgadzam się, ze suplementy to nie rozwiązanie, nie mniej są faktycznie takie, które pomagają osiągnąć cel, bo faktycznie poprzez skład przyśpieszają np procesy przemiany materii, natomiast są też takie, które nie dają nic. Ja, na swoim przykładzie uważam, że do tej drugiej należy Weight Loos. U mnie nie sprawdził sie w najmniejszym stopniu. Nie mniej czy dotyczy to każdego nie wiem. W każdym razie podstawą przy odchudzaniu jest właśnie zwiększenie aktywności fizycznej, bez tego żaden suplement nie pomoże

Gość gość
Ta dieta sb to nie jest czasami taka sama jak kopenhaska i ze jajka sie je codziennie? ? A co z cholesterolem??

Gość gość
bez biegania sobie nie wyobrażam. Bieg Piastów teraz

Gość barbarka127
Jasne niektóre suplement nie dają nic i tylko wydaję się kasę, ale ja stosuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie żałuję,że zamówiłam i wydałam pieniądze;) chudnę ładnie co widać;) po ubraniach a nawet po moim samopoczuciu;) czuje się lżejsza taka oczyszczona;) a nie ciągle pełna jak balon;) schudłam już 8kg w miesiąc;)