Gość kobietka19 Napisano Wrzesień 19, 2013 Witam Was kobietki ! Mam taki mały problem, który dotyczy koszul. Mianowicie kiedyś kupiłam biała koszule z h&m, gdy wyprałam w ręku w niektórych miejscach wyszły małe czarne kropki, których nie mogę doprać nie wiem skąd się one wzięły, pomyślałam, że może niedokładnie wyprałam, ale prałam ją z 10 razy i ciągle one są... Dziś tak samo wyprałam ręcznie koszule dżinsową z h&m i również pojawiły się takie czarne kropeczki w niektórych miejsach. Tarłam je i tarłam i nie chcą one zejść... Macie pomysł od czego one są i jak się ich pozbyć? Bardzo lubię te koszule i nie chciałabym ich odłożyć w kąt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa7283 0 Napisano Grudzień 18, 2025 Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z elegancką odzieża dla kobiet oraz mężczyzn, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.willsoor.pl/kobieta/ubrania/garnitury/kolor-zolty , gdzie znajdziecie ofertę sklepu WILLSOOR. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peperka12 0 Napisano poniedziałek o 07:05 Jeśli ktoś szuka ubrań, które są proste, ale nie nudne to warto zerknąć na polską markę Hibou. Mają klasyczne fasony, które łatwo dopasować do codziennych stylizacji. To takie rzeczy, które nie wychodzą z mody po jednym sezonie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach