Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Alimenty

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Niedawno z艂o偶y艂am pozew o alimenty. Czy jak m膮偶 go otrzyma, to ja si臋 o tym dowiem/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak przyjdzie z roboty i po艂amie ci nogi, to b臋dziesz wiedzia艂a 偶e otrzyma艂 :);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Werka 123
Moj to odrazu napisal do mnie meila ze mam wycofac. Jest glupi jak but z lewej nogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZZZzniecierpliwiony
"""""" [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Niedawno z艂o偶y艂am pozew o alimenty. Czy jak m膮偶 go otrzyma, to ja si臋 o tym dowiem/ """"""" Napisz te偶, czy on z艂o偶y艂 i kiedy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agusia_06
Prawdopodobnie sam Tw贸j m膮偶 powie Ci 偶e dosta艂 pismo z s膮du o alimenty.Gdy odpisze do s膮du na Tw贸j pozew s膮d na pewno wy艣le Ci pismo co napisa艂 Tw贸j m膮偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Werka 123
Moj m膮偶 powiedzial mi 偶e dosta艂 pismo z s膮du o alimenty.Ale czy odpisze do s膮du na m贸j pozew to niewiadomo bo na tym sie nie zna calkowicie. Jak za niego kochanka odpisze to bedzie ok .Czekam jak s膮d wy艣le mi co napisa艂 m贸j m膮偶. A jak nic nie napisal co wtedy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak nie napisze, to dostaniesz zaiwadomienie o sprawie, ja tak mia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZZZzniecierpliwiony
Zgodnie z przepisami KPC strona przeciwna odpowiada膰 na pozew nie musi. Zgodnie z KPC strona sk艂adaj膮ca pozew czyli pow贸d musi skierowa膰 pozew w dw贸ch egzemplarzach do s膮du . Jeden jest kierowany do strony pozwanej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adwooo
nie dawno to kiedy z艂ozy艂as?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Werka 123
gosciu 16:18 o jakim zawiadomieniu ze Sadu mowisz? Co w tym zawiadomieniu bedzie napisane? Bo mi sie wydaje ze on nic nie odpisze do Sadu. Moze nawet sie nie wstawic na sprawe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawiadomienie z s膮du na rozpraw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Werka 123
chodzilo mi o to ze chyba ma podac do Sadu zaswiadczenie o swoich zarobkach. Jak tego nie zrobi to co bedzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮d pod uwag臋 b臋dzie bra艂 mo偶liwo艣ci zarobkowe ojca, a wi臋c b臋dzie przyjmowa艂 hipotetyczne za艂o偶enie, jakie dochody m贸g艂by ojciec osi膮ga膰, gdyby pracowa艂 w wyuczonym przez siebie zawodzie. Jednocze艣nie oczywi艣cie bierze si臋 pod uwag臋 mo偶liwo艣膰 uzyskania konkretnej pracy przez tak膮 osob臋 np. ustala si臋 dla bezrobotnego spawacza, czy w miejscowo艣ci, w kt贸rej mieszka lub w miejscowo艣ciach pobliskich oferowane s膮 prace dla spawaczy. Je偶eli taki prace nie s膮 oferowane, bierze si臋 pod uwag臋 np. mo偶liwo艣膰 zatrudnienia pracownik贸w niewykwalifikowanych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiuulaa
Moj maz ma zawod beznadziejny. Jest ogrodnikiem. To na jaka kwote moge liczyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ma jakie艣 inne kwalifikacje? np. prawo jazdy kat. C? czy kursy? ile zarabia miesi臋cznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli taki prace nie s膮 oferowane, bierze si臋 pod uwag臋 np. mo偶liwo艣膰 zatrudnienia pracownik贸w niewykwalifikowanych. Mojej kole偶anki facet nic nie zarabia艂, dosta艂a 350, s膮d powiedzia艂, 偶e 200 z艂, jakie chcia艂 da膰, to stanowczo za ma艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiuulaa
nie ma prawa jazdy, jest po szkole specjalnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaaaaaasne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZZZzniecierpliwiony
"""""" [zg艂o艣 do usuni臋cia] Asiuulaa Moj maz ma zawod beznadziejny. Jest ogrodnikiem. To na jaka kwote moge liczyc? """" Na jakie alimenty ,on mo偶e liczy膰? Jaki Ty masz zaw贸d?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiuulaa
a co cie to obchodzi. Spadaj z forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ZZZzniecierpliwiony """""" [zg艂o艣 do usuni臋cia] Asiuulaa Moj maz ma zawod beznadziejny. Jest ogrodnikiem. To na jaka kwote moge liczyc? """" Na jakie alimenty ,on mo偶e liczy膰? Jaki Ty masz zaw贸d? ------ CIPO nadal nie rozr贸偶niasz p艂ci? Facet od j****ia jak d**a od srania!! Rodzic przy kt贸rym zosta艂y dzieci dostaje na te dzieci alimenty (do ukonczenia pe艂noletnosci)od rodzica kt贸ry nie wychowuje ich pod swoim dachem-czyli od tego kt贸ry nie mieszka razem z dzie膰mi proste? juz ogarniasz? cipo zasrana

Udost臋pnij ten post