Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotttkka

idealna MATKA POLKA wg kafeterianek

Polecane posty

Gość migotttkka

Czytając od czasu do czasu forum można dojść do wniosku, że idalna kafeterianka matka-ciężarna wygląda tak: -ciąża jest dokładnie zaplanowana, już 2 lata wcześniej zaczyna brać kwas foliowy i skrupulatnie liczy terminy owulacji dopuszczając do "przytulania" w wyznaczone dni i godziny - gdy zachodzi w ciąże, zna całą tablice preparatów które powinna przyjmować nie ważne, że lekarz mówi coś innego ona wie swoje - ciąża to nie choroba i ów stan podkreśla bardzo, pogardliwie patrząc na koleżanki które w tym stanie mogą czuć się inaczej (najwięcej jadu produkuje już po urodzeniu wmawiając jak to w ciąży było super ) - poród tylko naturalny bez znieczulenia - jest to powód do dumy i tylko taki poród jest prawdziwy o czym nie daje zapomnieć rodzinie i światu przez kolejne lata - dziecko się rodzi, wiadomo mleko z piersi być musi a potem to tylko własnoręcznie robione przeciery i dania słoiczki to ZUO

A wg mnie tak "Szczesliwa mama wychowuje szczzesliwe dzieci" Ja sie trzymam tego pwoeidzenia i jestem zadolona i moja rodzina rowniez :)

Gość gość
najlepszy tekst na kafe: "dodajesz kostki? Ja bym tego syfu rodzinie nie dała" Na bank zaraz mi napisze któraś: "skoro myślisz że gotowanie bez kostek to jakiś wielki wyczyn to jesteś w błędzie. ja gotuje na warzywkach i MIĘSKU i mam wspaniała bazę na zupy"

Gość gość
a MIĘSKO to tylko od zaprzyjaźnionego rolnika- ekologa :D

Gość gość
No ja tez nie wiem,Skad one wszystkie biora tych przyjaciol,bo ja osobiscie rolnika nie znam zadnego. A juz tym bardziej takiego,co by mial kroliki

Gość gość
och wszystkie kafe dewoty kupują kury i świnie u "gospodarza", a warzywa z własnej hodowli lub ewentualnie na "pobliskim bazarku u "zaprzyjaźnionej pani" smiech.gif potem robia z nich przetwory oraz wedliny w słoikach i konsumują w samozachwycie

Gość gość
który dba o zwirzątka bardziej niz o dzieci własne :D wszystkie warzywa i owoce jakies na świecie istnieją uprawiają we własnych ogrodach dzieci nie oglądają tv i nie wiedzą co to słodycze no poza domowej roboty ciastem

Gość gość
jak mieszkają na wsiach to może i znają. moi dziadkowie mieszkają na wsi i mają gospodarstwo i dotaję od nich mięso, jajka i biały ser robioniony, czasem masło. ale kurde, nie jestem jakaś nawiedzona żeby jeśc tylko eko i jeszcze innych pouczać.

Gość gość
Oczywiście, że mięsko tylko od rolnika :) warzywa też tylko eko :) no i nie zapominajmy, że gotowe kaszki np hipp to też trucizna :) tak samo jak mm- tylko karmienie piersią i to najlepiej do trzeciego roku życia :)

Gość gość
Ja jakoś mam 21 lat, kwas foliowy zaczełam brać dopiero w drugim miesiącu..ciąża nie była zaplanowana, ale cieszymy się z niej z narzeczonym, nie znam żadnych preparatów i nie miałam pojęcia co mogę brać jak np. zaczęła boleć mnie głowa..mówimy, że to nie choroba, bo to cud, że w nas rośnie maleństwo, a wszystkie dolegliwości związene z nią są normalne i każdy lekarz to powie..jeśli chodzi o poród jeżeli nie ma żadnych komplikacj ito dlaczego nie może być natyralny ?? a co do karmienia piersią no to chyba logiczne, że matki pokarm jest najlepszy i nic go nie zastąpi poza tym przy karmieniu piersią powstaje szczególna więź między matką a dzieckiem..coś jeszcze ?

Gość gość
A co do dzieci; nie masz wcale- "Egoistka!", masz jedno- "Twoje dziecko jest nieszczęśliwym jedynakiem", dwa i więcej- "Krowa rozpłodowa, która żyje na koszt państwa"

gość Ja jakoś mam 21 lat, kwas foliowy zaczełam brać dopiero w drugim miesiącu..ciąża nie była zaplanowana, ale cieszymy się z niej z narzeczonym, nie znam żadnych preparatów i nie miałam pojęcia co mogę brać jak np. zaczęła boleć mnie głowa..mówimy, że to nie choroba, bo to cud, że w nas rośnie maleństwo, a wszystkie dolegliwości związene z nią są normalne i każdy lekarz to powie..jeśli chodzi o poród jeżeli nie ma żadnych komplikacj ito dlaczego nie może być natyralny ?? a co do karmienia piersią no to chyba logiczne, że matki pokarm jest najlepszy i nic go nie zastąpi poza tym przy karmieniu piersią powstaje szczególna więź między matką a dzieckiem..coś jeszcze ? " 1 1 uwaga, nastepna poy****a! :P

Gość gość
Jagodo a co w tym poyebanego?

Gość gość
A niby dlaczego Twoim zdaniem jestem p******a ???

Gość gość
o to cud, że w nas rośnie maleństwo xxx w nas????? hahaha chyba w tobie nawiedzona kretynko!! sama się zachowujesz jak dziecko, widać że masz fi bdzi, a będziesz matką, masakra

Gość gość
W nas miałam na myśli w nas matkach, ciężarnych głupia p******a kretynko...

Gość gość
O jezu skrocilo jej sie rosnie we mnie nasze malenstwo. Nie macie sie czego czepiac? To forumto po prostu festiwal chamstwa

Gość gość
to żaden cud idiotko, wystarczy rozłożyć nogi, dac się zerznąć i zalać spermą i ciąża gotowa. widzisz tu jakiś cud?? BO JA NIE.

Gość gość
gość to żaden cud idiotko, wystarczy rozłożyć nogi, dac się zerznąć i zalać spermą i ciąża gotowa. widzisz tu jakiś cud?? bo ja nie. boże jak coś takiego czytam to aż mnie mdli..jak można tak myśleć...trzeba być zwierzęciem pozbawionym uczuć, chociaż w tym przypadku obrażam zwierzęta..ja widzę cud, bo niektóre kobiety starają sie po 7 lat i nic...a ty jesteś zgorzkniałym człowiekiem..szkoda mi ciebie..musziałeś mieć trudne życie, czy dzieciństwo

Gość migotttkka
19.09.13 [zgłoś do usunięcia] X X X chyba nie wychwyciłaś ironii posta skoro wszystko tak bierzesz śmiertelnie na poważnie :D :D nawet głupi zauważy, że przerysowane to troche było :p

Gość gość
Sama jesteś przerysowana

Gość wierka na traktorze
No bo widac wsrod ludzi sa ludzie,ktorzy maja jakies zycie wewnatrzne i uczucia wyzsze - oraz zwukle bydlo,ktore rozklada nogi, zalewa sie sperma I - jak to sie tu mowi - wysrywa bachora. W sumie szkoda tych prymitywow, nie wiedza, co ich omija

Gość gość
Zaszłam w ciąże z facetem, którego kocham nad życie..chyba, że Ty zaszłaś z jakimś fagasem poznanym na imrezie pierwszym lepszym to nie dziwie się, że masz takie podejście

Gość gość
z opisu wynika że za bardzo się nie musiala starać bo to wpadka była... niech sobie poczyta w słowniku co to znaczy 'cud'. bo tu o cudzie nie ma mowy. najpierw się seksi a potem zd****o bo ciąża... ciąże cudem się nie biorą, wystarczy się podłożyć jakiemus facetowi i dać zalać.

Gość gość
właśnie to jest najlepsze - jak masz 1 dziecko - to jesteś egoistką, która myśli tylko o sobie i nie chce się poswiecac dla dzieci, ale jak masz 2 i wiecej to jestes patologią ktora tylko chleje, nie pracuje, a chleje dzieki zasilkom na dzieci

Gość ale bym ci
kocham was :classic_cool:

Gość wierka na traktorze
Bo wy glupie jestescie I nie wiecie, jak to sie robi. Na kobiete srednio przypada jakies 1, 4 dziecka czy cow w tym guscie - po pierwszym sie robi jeszcze pol I wtedg jest ok, bo sie nie wychylasz

Gość gość
Widzę, że jest tu osoba dla której nawet słów szkoda..skoro Ty się kładziesz rozkładasz nogi i dajesz się zalewać komu popadnie to mi przykro, że nie masz żadnego szacunku dla siebie...ja do tych nie należe, bo mój narzeczony to drugi facet w moim życiu, z którym uprawaiałam seks i mam szacunek dla siebie, dla niego i dla naszego dziecka.. Może jak kiedyś zajdziesz w ciąże z ukochanym to zrozumiesz, życzę powodzenia

Gość gość
jak śmiesz kretynko kogokolwiek pouczać, uprawiałaś sex nie w celu prokreacji ale w celu zaspokojenia siebie i faceta. i gadasz tu o jakimś cudzie. cud to by był jakby chory z ostatniego stadium raka wyszedł, albo jakby ci trzecia ręka wyrosła. a jak się uprawia sex to oczywiste jest że można zajść w ciążę, jedno wiąże się z drugim, chyba ze twój mały mózg nie jest w stanie tego ogarnąć.