Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotttkka

idealna MATKA POLKA wg kafeterianek

Polecane posty

Gość mua123
hahaha, dobry temat ! już nie raz tutaj pytałam zaciekawiona , jak znależć na to wszystko czas i chęci - ale niestety trafiły mi się forumowiczki o odmiennym zdaniu od mojego i wręcz naskakiwały wszystkie na mnie : że nie robie ciast co drugi dzień - przecież to 15 min ... konfitur, przecierów, dżemów, soków i innych. Że poszłam do pracy po 1,5 roku siedzenia w domu, bo uznałam ze lepiej mieć parę groszy więcej i dodatkowo być spełnioną kobietą a nie tylko matką- to już podkur...mega wszystkie " matki polki " :)

Gość gość
kobiety pracujace w marketach i sklepach sa wysmiewane a jak jakas nie chce isc tam pracowac to od razu len i nierob

Gość mua123
nigdy nie uwierze w matki polki z własnego wyboru, sprzątające, gotujące, pięknie wyglądające i nie kupujące żadnej "chemii spożywczej" nigdy . Mało która kobieta siedzi w domu z wyboru, chyba że jest leniem do potęgi. Moje zdanie jest takie że owszem rok, dwa można posiedzieć .... ale są i takie co do 4-5 roku ż siedza, to dla mnie nie jest normalne ... matka odludek i leń do tego. Tutaj to każda pisze co innego ,ale ja tam nie wierze

Gość gość
Weszłam tu z ciekawości, a zalała mnie fala wzajemnej nienawiści jakbym czytała kłótnię gimnazjalistów. Przynajmniej się pośmiać można z niewychowanych ludzi, którzy myślą, że w necie wolno im wszystko ;)

Gość gość
z*********jaca w robocie i w domu.... w szpilkach majaca 2 dzieci

Gość mua123
i w koku ;-)

Gość gość
Ale sie usmialam :)))) To prawda z tym siedzieniem z dziecmi, ekowarzywami itd. Do tego wyglada jak rasowa zdzira, bo pzrezciez zawsze ma pelny makijaz, wlosy zrobione i w szpilkach chodzi na plac zabaw. Poza tym ze jej dom lsni, obiad zawsze czeka na meza, dziecko jest zawsze szczesliwe, matka polka chodzi tez do pracy. itd.... Ja podejrzewam ze matka polka mieskz w jakims innym wymiarze, w ktorym doba ma co najmniej 48 godzin i mozna byc w kilku miejscach na raz :)

Gość gość
tutaj to nastepuje rozgalęzienie na matki polki poświecajace sie w pełni rodzinie i niepracujące ( jednyna słuszna droga moga wychowywac dzieci w 100% nie skalaja ich przedszkolem) oraz te popierdalajace do pracy w przerwie robienia eko soczków:D

Gość kretynkiis
widze ze zebralo sie tu towarzystfo frutsratek które tylko wyzywaja, wasza sprawa ze nie umiecie nagotowac zdrowefgo jedzenia ale wysmiewac prawdziwe kobiety ktore sie staraja to poraszka

Gość gość
widze ze zebralo sie tu towarzystfo frutsratek które tylko wyzywaja, wasza sprawa ze nie umiecie nagotowac zdrowefgo jedzenia ale wysmiewac prawdziwe kobiety ktore sie staraja to poraszka Nie myl pojęć prawdziwej kobiety z kuchtą