Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój eks ma już żone i dziecko a mi nie chciał się oświadczyć

Polecane posty

Gość gość

nadal go kocham i nie moge patrzec na to jaki jest szczesliwy a mnie traktowal jak co ? smiecia czy kolezanke do seksu ? to strasznie przykre :(

Gość żona Dojcza
daj sobie szansę z obcokrajowcem :P piszę serio moja droga, Polacy to naród masochistów, ubóstwiają zimne kobiety, które leją na nich ciepłym moczem, a traktują jak ścierwo kochające, oddane dziewczyny... miłość polaczkowa = psychopatyczna żądza masochisty ze schizofrenią i kompleksem niższości :P odpuść se Polaków to będziesz szczęśliwsza, są nacje na tym świecie gdzie mężczyźni doceniają oddanie i lojalność kobiety

Gość gość
Popieram post wyżej, nic dodać nic ująć, sama jestem tego przykładem.

Gość żona Dojcza
wybranka Twojego buraka to zapewne dobra aktorka, która ma go głęboko w odbycie ale posiada urodę i umiejętnie udaje uległość po zawarciu związku małżeńskiego idę o kratę dobrych brovarów, że zanim doszło to formalizacji związku to trzymała go na odległość kija od siebie :P oczywiście on jak na rasowego Polaka przystało odczytał ten sygnał jako znak ach ach gorącej miłości i narzucał się jej i podkładał jak prawdziwy przydoopas :P w końcu laska stwierdziła, że frajer do utrzymania jej i dziecka oraz wibrator w jednym się przyda i go łaskawie przyjęła między uda Twój burak odczytał to ofkoz jako wielki sukces i zaobrączkował panienkę ciekawe kiedy go kopnie w zadek lub puści się z innym :P a on będzie płakał i wylewał łzy bo ach zła kobieta, którą koFFałem nad RZycie mnie rzuciła buhuhuhuhu :P tymczasem kochająca i wartościowa dziewczyna została odrzucona Standardowy scenariusz "związku z Polakiem" :P:P

Gość gość
współczuję.... ten kto nie umarł z miłości ten jej chyba nigdy nie zaznał:(

Gość żona Dojcza
moje drogie Polki jak czytam Kafe to mnie zgroza przejmuje normalnie :P DBAJCIE o swoją psychikę dziewczyny! NIE ODDAWAJCIE SERCA spaczonym masochistom, którzy miłość sprowadzają do ciągłych upierdliwych podchodów i zachwycają się nabzdyczonymi sukami :) taka jest polaczkowa mentalność - jak ktoś mnie nie chce i traktuje mnie jak ścierwo to ja będę wylizywał farfocle tej osobie spomiędzy paluchów stóp :P normalny zdrowy człowiek szanuje siebie i oddaje serce w ręce, które docenią

Gość żona Dojcza
drogi gościu... a zaznawaj sobie tej prawdziwej mYłości z lejącymi się łzami, depresją, środkami uspokajającymi i gwałceniem własnej psychiki po polaczkowemu i "na zdrowie" co kto lubi :P

Gość gość
zono Dojcza , jakiej narodowsci jest twoj maz ?

Gość gość
żona Dojcza Nie napisałabym tego krótkiego zdania że popieram. Sama tego doświadczyłam, żyjąc z polskim mężem, przeszłam to co przeszłam, wiadomo winne są dwie strony, ale i tak skończyło się rozwodem. Teraz były mąż jest super jakiego pragnełąm w małżeństwie, jednak można, ale żyjemy tylko i wyłącznie na stopie przyjacielskiej. Natomiast ja poznałam obcokrajowca i mój związek, trwa juz prawie 3 lata. Dopiero teraz wiem co znaczy słowo KOBIETA w oczch mężczyzny. Wiem jest wielu wartościowych polaków, ale ja piszę o sobie, bo tylko do tego mam prawo.

Gość piszę laska słowianina
żona Dojcza. zastanów się chwilę jak jest Niemcy w jez. niemieckim. ona jest żoną Niemca. taka dopiero porażka życiowa. chociaż niemiec przynajmniej lepszy niż arab.

Gość gość
Haha żona Dojcza dobrze prawi. Związki z Polakami takie właśnie są, póki jesteś lub udajesz zimną sukę to jest ok, jeśli pokażesz oddanie i lojalność - zaraz pojawią się w życiu masochistycznego Polaczka "koleżanki" itp. nawet jeśli to to nigdy nie miało powodzenia.

Gość gość
słowo Dojcza wskazuje na niemca ewidentnie, mogę się mylić, natomiast tak sie skłąda że ja mam niemca i nie zamienię go na nikogo innego, wolałabym być sama niż z polakiem , za duzo przesząłm. Myślcie sobie co chcecie, mnie to nie interesuje, to moje życie i mój wybór, świadomy podkreślam.

Gość gość
a widzisz , nie zajarzylam Deutch - chyba specjalnie tak napisala

Gość gość
kiedys w rozmowach byla zdradzona kobieta ,. Wiecie co psycholog powiedziala ? Ze ona byla za dobra dla niego , a tamta jest suka i to mu sie podoba

Gość cadret
Przykro mi autorko... Pozwolę sobie na radę - nie żyj przeszłością, zamknij ten rozdział. Takie myśli co by było gdyby, dalsze wzdychania do niego przyniosą Ci jedynie ból i cierpienie. Żyj teraźniejszością, przyszłością. Poznasz jeszcze swoją wielką miłość, zbudujecie coś fajnego. Czy Polaka czy obcokrajowca (jak radzą powyżej~) to już nie ma znaczenia, życzę po prostu szczęścia!

Gość gość
Wiadomo że niemiec źle się kojarzy z oczywistych względów i niech tak będzie, tej mentalności większość polaków się nie wyzbędzie. Zastanawia mnie tylko jedno, jak jadę do Polski, czy odwrotnie, to zawsze na granicy są setki ludzi wyjeżdżajączch do tego kraju. Tak ich nie lubimy, a jeźdźimy na potęgę do pracy. Gdzie tu logika, albo się akceptuje ludzi i obcy kraj albo nie. Nastwienie do niemców i rosjan jest podobne, tylko pamiętajcie o jednym w tych krajach żyją tacy sami ludzie jak my. Historii nie można zpaomnieć, ale czas ma to do siebie że idzie do przodu.Podam prosty przykład od 2007 roku, gdy tu pracuję, nigdy nie spotkałam się w sklepie czy urzędzie z nie przychylnością, ledwo jestem w Polsce zaraz się znajdzie osoba która potrafi podnieść ciśnienie. Choć to powoli się zmienia na lepsze. Ok to tyle z mojej strony. Napisałam tylko o swoim doświadczeniu.

Gość gość
ludzie wyjezdzaja za chlebem , nie patrza czy to Niemiec czy Czech , za cos trzeba zyc. A co do przesmiewania to niestety , ale nie tylko Polacy wysmiewaja . Myslisz ,ze Niemcy nie? Ogladalam angielski program o facecie co porozuje za grosze . Ma jakas kwote w kieszeni i musi sie dostac do jakiegos kraju . W tym odcinku zwiedzal Europe . Z Anglii mial sie dostac az do Rosji , jadac przez cala Europe . I wiesz co w kazdym kraju bylo ok , ludzie mu pomagali ,podwozili , kase pozyczali , bo mial ograniczone srodki i w Niemczech spotkal faceta , poprosil o podwiezienie i co uslyszal ? Ze Niemiec do Polski z nim nie pojedzie , bo mu auto ukradna i ze nikt do Polski nie jezdzi . Piekna reklama , nie ma co . Dalej jechal pociagiem , bo mu inny Niemiec bilet kupil , jedynie ludzie w pociagu mowili mu ,ze to stereotyp ,bo pytal sie ich o te kradzieze . Jasne ,ze Polacy krada , a niemeieckie nowe auta ciesza sie powodzeniem . Ale nie wszyscy Polacy kradna i NIE TYLKO POLACY KRADNA . Kradzieze sa w kazdym kraju . I wiesz co , nacje beda sie przesmiewac ? Ja wiele razy slyszalam ,ze Dojcze to swinie ( sorry) , bez wychowania . Pierdza i bekaja przy ludziach i,przy stole podczas posilkow . I do tego sa zboczeni .Niezle .

Gość gość
Co do urzedow , sklepow to sie z toba zgodze .

Gość Lubierpggggggggggg
Głupoty piszecie. Po prostu nie kochał autorki a drugą kobietę tak. Prosta sprawa.

Gość gość
Tak, autorko, ja myślę, że tak jest. Wiem to z własnego doświadczenia, ja zaczynam już czuć się jak d****a, bo przychodzi rzadko, a jak już przyjdzie - to seks. A ja tak nie chcę, i już seksu najbliższym razem nie będzie. To hipokryci, cyniczni, fałszywi faceci - masochiści...Żonaci narzekający ,,,ale czy nieszczęśliwi w tych swoich związkach?

Gość gość
Pierdza i bekaja przy ludziach i,przy stole podczas posilkow . I do tego sa zboczeni .Niezle . Odpowiem Ci tylko na to, bo byłam w paru krajach. Niestety pomyłka tego w niemczech nie robią. Znam praktycznie całe niemcy więc wiem. Natomiast to co piszesz i tu możesz się zdziwić mocno, jest praktykowane jako kultura dnia codziennego nie tylko w domach ale i miejscach publicznych typu np. restauracje w Szwajcarii. Gdy pojechałam po raz pierwszy i ostani zresztą właśnie z tego powodu, to o mało się nie zwymitowałam. Znisłam tylko 2 miesiące i wróciłam do kraju. Jeżeli znasz dobrze kraje europejskie z własnych doświadczeń to ok. ale jeżeli tylko z mediów to już Twój osąd nie ma dla mnie wartości.

Gość gość
Chyba jednak az tak dobrze nie znasz , bo to mowili ludzie , ktorzy mieszkaja w Niemczech .

Gość gość
to z tym pierdzeniem i bekaniem to akurat nie z mediow tylko z zycia wziete. I nie zaprzeczysz ,ze na tle seksualnym sa troche zwichrowani.

Gość gość
lecicie na złych facetów a tych dobrych macie gdzieś

Gość gość
Jedno pytanie, skoro tak twierdzisz, byłaś w tych krajach i osobiscie to widziałas, jezeli tak to ok. jeżeli to mówią ludzie, to Ci powiem jedno , ludzie rózne rzeczy mówią. Nie moim celem jest Cię przekonywać bo nie mam w tym interesu żadnego. Tusk też mówł że będziemy mieć zieloną wyspę, uwierzyłaś mu....sama zobacz jaką wyspę mamy, to przenośnia, ale wiem że rozumiesz jej sens. Powiem jedno że szwajcarzy są gorsi od nie jednego plemia afrykańskiego co do kultury i zachowania przy jedzeniu. Przeżyj , poznaj , a potem dopiero mów, ale sama. Nie jestem jakąś fantyczkę, tylko podaję fakty które przeżyłam osobiście. To tyle w temacie.

Gość gość
kochana moj maz pracowal w Niemczech i slyszal na wlasne uszy . Normalni ludzie , nie zadna patologia . I to zachowanie dla nich tez bylo normalne . Powiedzialabym ,ze oznaka iz jedzenie smakowalo . Tak ze nie dam sobie wmowic ,ze to stereotyp .

Gość gość
Niech kadżdy z nas zostanie przy swoim. Ja nie lubię się spierać. Dobranoc.

Gość gość
Ja również,ale trzeba przyznać że naród bardzo pracowity.Bardziej niż Polacy.Nie ważne kto jest skąd i z kim ważne jak się czuje z ta osoba.Dobranoc