Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość facet31930

jak straciliście dziewictwo cnotę opowiadania

Polecane posty

Gość facet31930

Dziewczyna zaprosiła mnie na studniówkę i tak sie zaczęło. Ja miałem 21 lat a Żona 22 kiedy razem po raz pierwszy uprawiliśmy seks i tak już zostało prawie 11 lat razem w tym 6 w małżeństwie. Dodam że ona była szarą myszką i domyślałem się że jest dziewicą i nie byłem natrętny w tych sprawach.Chodziliśmy już razem 6 miesięcy razem kiedy znalazłem u niej w szafce tubę i masę solną zrobioną w kształt penisa.Zapytałem sie jej co to jest. Ona się zawstydziła,powiedziała mi po długich namowach że jest dziewicą i było jej wstyd więc chciała przebić sobie błonę dziewiczą.Ja odpowiedziałem że jestem prawiczkiem i na tym się rozmowa skończyła. Za rok w pokoju grałem w gta IV ona oglądała gazetę mieliśmy wybrać się na przejażdżkę rowerową ale pogoda się popsuła.Po chwili poszła do łazienki jak przyszła poprosiła żebym się z nią położył oczywiście zaczęliśmy się całować. Wreszcie ona rozpięła mi spodnie ja jej zdjąłem stanik. Myślałem że jak zawsze trochę się pomacamy i koniec po-czym zdjęła spodnie i majtki powiedziała jak on fajnie rośnie. Wstała rozebrała się zaczęła robić loda może z 10 sekund i usiadła na nie w chwili ja się zapytałem a zabezpieczenie a ona na to wczoraj skończył mi się okres pochyliła się bardziej nade mną i usiadła zajęczała a ja poczułem opór a potem jakby wodę do była krew i tak straciliśmy razem cnotę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować