Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból podbrzusza bulgotanie

Polecane posty

Gość gość

Witam Mój problem polega na tym, że od ponad miesiąca doskwiera mi uporczywy ból brzucha w różnych miejscach Jednak bardziej boli podbrzusze, głównie z lewej strony. Czasami się nasila, a czasami boli mniej, nie ma na to reguły, zdarza się po przebudzeniu, w ciągu dnia i często też wieczorem, gdy się kładę spać. Towarzyszy temu bulgotanie, "przewracanie", burczenie. Brałam espumisan i verdin, bez skutku. Byłam u lekarza i dostałam leki wspomagające pracę jelit i uzupełniające ich mikroflorę. Nie ma nadal żadnej poprawy. Jednak od jakiegoś czasu odczuwam też niemal dzień w dzień bóle w okolicy kości łonowej. Dodam, że miesiączkę dostałam, z tym, że przesunęła się o parę dni i nie była tak obfita jak zawsze. Już 3 tyg wydziela się z pochwy bardzo dużo gęstego białego śluzu, który ma w sobie grudki. Sama już nie wiem czy to problem związany z układem pokarmowym czy płciowym. Nie wiem co dalej robić, czekać czy złożyć wizytę u kolejnego lekarza..

Gość gość
dodam że do tego odczuwam wzdęcia.. mam gazy.. czasem uczucie jakbym nie mogła się wyróżnić.. mój brzuch też jest większy niż miesiąc temu..

Gość gość
nikt nigdy nie spotkal sie z podobnym problemem?

Gość gość
idź do ginekologa te objawy nie muszą pochodzić ze strony układu pokarmowego, zwłaszcza, że masz obfite upławy, co sugeruje schorzenie ginekologiczne

Gość gość
problem z jelitem grubym, jesli odzywiasz sie prawidlowo to koniecznie odwiedz lekarza proktologa, moze to jakies zapalenie jelita grubego.