Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybielanie zębów w Łodzi w gabinecie kosmetycznym

Polecane posty

Gość gość

Nareszcie moje kompleksy poszły precz i jestem posiadaczką białego uśmiechu! musiałam się pochwalić:)))))

Gość tratatata1212
no i fajnie masz :D

Gość kaarola27
ja polecam gabinet www.white-beauty.pl na Kościuszki 106/116 - świetne i skuteczne wybielanie zębów laserem. Wybielałam przed swoim ślubem około pół roku temu i dalej mam śnieżnobiały uśmiech :)

Gość gość
ja bym sie bala wybielac w gabinecie kosmetycznym :(

Gość kaarola27
no co ty. nie ma czego się bać - wybielanie jest bezpieczne i robią to specjaliści- gabinet jest bardzo nowoczesny więc nie masz się czego obawiać

Gość gość
ja wybielałam w la beaute clinique w Lodzi i wyszło pięknie :) najgorsze było trzymanie się z daleka od kolorowych pokarmów:))))

Gość dorcia12121
a kto wybiela tam zęby? lekarze?

Gość gość
hej a ja byłam tam na kościuszki i to była tragedia :( zeby nie były białe tylko w paski i pomimo tej jasnej diedy zeby dalej mam żółte:((((( Kolega skorzystał z gruopona i wybielał tam na piotrkowskiej w la baeute i ma super ząbki a ja nie:((((

Gość gość
Jeśli chcesz wybielić zęby w bezpieczny sposób to wydaje mi się, że lepiej to zrobić w gabinecie stomatologicznym zamiast u kosmetyczki. Kwestia podejscia i dostępu do specjalistycznych preparatów. Ja od czasu do czasu chodzę na takie wybielanie do http://www.mddental.pl/. Gabinet mieści się przy Narutowicza w Łodzi.

Gość gość
Jak dla mnie najlepiej w Łodzi zębami zajmują się w http://www.mddental.pl/ chodze tam regularnie na przeglądy i w razie potrzeby gdy z zębami dzieje się coś niedobrego. Za kazdym razem wychodzę zadowolony a to rzadkość.