Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plodnosc

Polecane posty

Gość gość

nie mogę zajść mam upławy ale 7 lat temu zaszlam

Gość gość
co robic żeby zajsc

Gość gość
pomoze ktos

Gość Monikaaa3
Moze napisz cos wiecej o swojej sytuacji ... ?

Gość gość
7 lat temu miałam upławy ale zaszłam 4 lata temu się rozwiodłam i od 3 lat nie mogę zajść typ z którym bylam rok chciał dziecko ja tez ale nie mogłam zajść i ok bo potem wyszlo ze jest alkoholikiem a też mam od dwóch lat normalnego a nie mogę zajść ginekolog wykryl mi 3 mięśniaki o wielkości 13mm 10 mm i 10mm ale gada ze przy nich jeszcze 5 dzieci mogę mieć wiec czemu nie mogę zajść ginekolog gada przez upławy ale wtedy miałam i zaszłam to jest szansa na zajście? mam25 lat

Gość gość
Ten fiut nie jest przeznaczony do twojej ciopy.Wróc do pierwszego a nie eksperymentuj.

Gość gość
ten pierwszy mnie bil a nawet gdybym mu to odpuscila to on ma jakas typiare i gada ze mnie już nie kocha ja kiedyś w czasie klutni zazartowalam ze odejde do innego myslalam czy jest zazdrosny ale on ciagle był za rodzicami i powiedział to im teściu wzial corke nasza na rece i przy mojej mamie posprzątaj po kolacji i wynocha w tej chwili ani minuty dluzej w tym domu namow go żeby do mnie wrocil i zamieszkal zemna i moja corka z dala od rodzicow nie da się go przekonac