Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowle uspokaja sie w ramionach taty

Polecane posty

Gość gość

a u mnie szaleje, placze, marudzi przed sne, Nosze, kolysze, mowie- robie to co mąz!!! a 5 tygodniowy maluch woli ramiona ataty ?? nie rozumiem tego

Gość gość
u mnie jest to samo, nie przejmuj się

Gość gość
u mnie było tak samo

Gość gość
U mnie tez tak często było. Taty ramiona silniejsze, większe a co za tym idzie bezpieczniejsze :-) Ciesz się, ze masz chwile dla siebie :-) :-) :-)

Gość gość
ciesze sie jak jest mąż w domu, ale wiekszosc dnia go nie ma !!! i ja walcze z ta mała maruda .Szokuje mnie to, bo przeciez taki maluch powinien byc calym soba za mama, jej zapach i blokosc powinny go uspakajac. A u mnie jest odwortnie, maly szaleje i szaleje .Tatuis troche ponosi i spi jak zabiaty !! bie ogarniam

Gość gość
może wyczuwa,że jesteś niestabilna emocjonalnie?

Gość gość
rozwiedź się.

Gość gość
U mnie też tak było ale tylko do momentu. Jak mała skończyła miesiąc już przestała tak uspokajać się w ramionach taty. Teraz często to ja muszę ją usypiać, bo przy tacie zaczyna w łóżeczku szaleć i chce się z nim bawić (ma 4 miesiące).

Gość mama dwójki dzieci
pamiętam pierwszą noc jak wróciłam z małą ze szpitala. Przy piersi się darła, wyrywała i nie chciała, na rękach u mnie krzyk. Wziął ją tatuś a ja chyba usnęłam ze zmęczenia. Gdy obudziłam się jakiś czas później pytam co z nią zrobił. Kołysał się z nią w fotelu i głaskał i usnęła. Ja też tego próbowałam ale nie dawało rady. Nadal tak jest a ma już 5 miesięcy że gdy ja już nie daję sobie rady i staję się nerwowa bo nie mogę jej uspać widzę że on robi to spokojnie, wtedy i ja próbuję spokojnie, głaszczę ją i szeptam i usypia.

Gość gość
Może twój mąz jest kobietą?? Albo ma większe cycki niż twoje?