Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AŁtorka

Wywoływanie miesiączki

Polecane posty

Gość AŁtorka
Minal 6 dzien po odstawieniu Provery - okresu nie ma. Co ciekawe, Depo Provera ma taka sama substancje czynna jak Provera. Odstawienie Provery powoduje spadek progesteronu, a to wywoluje krwawienie. Depo Provera utrzymuje sie kilka miesiecy w organizmie, wiec pewnie progesteron dalej sie utrzymuje w MOIM organizmie ,stad brak krwawienia, ale i tak panicznie sie boje ciazy. Robie w pon.test ciazowy. Masakra :/ megastres gwarantowany.

Gość AŁtorka
Dzis mija siodmy dzien. Jutro robie test. Jezeli bedzie jedna kreska, pojde i powiem lekarzowi,ze nie jestem w ciazy i nie podoba mi sie to, ze mnie nia nastraszyl. Powiedzial, ze jak nie bedzie okresu, to ciaza. Tyle ze ja zabezpieczalam sie SUPERbezpiecznie i czuje, ze ciazy brak. Poza tym jak mogl tak powiedziec, skoro widzial, jaka jestem spanikowana tym, ze moge byc w ciazy?

Gość AŁtorka
W ogole zapomnialam dodac, ze jak nie mialam okresu, to w 30dc zrobilam test, ktory wyszedl negatywnie i powiedzialam o nim lekarzowi.

Gość AŁtorka
Niech mnie ktos przytuli :(.

Gość gość
Tulę mocno. Nie martw się. :) Wszystko się jakoś ułoży. W ciąży nie jesteś. Tabletki Ci trochę uregulują i uspokoją hormony. Szkoda tylko, że trafiłaś na konowałów. :(

Gość gość
Zrobilam dzis rano test - jedna kreska! Ile musialam sie najesc nerwow... Wygarne lekarzowi to, ze mnie nastraszyl. Pewnie dalej bedzie mnie faszerowal jakimis dziwnymi hormonami i nie bede mogla zabezpieczac sie tabletkami. Jak myslicie, isc z tym rzeczywiscie do jakiegos rzecznika praw pacjenta?