Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy sprzedać ubranka na allegro poradzicie mi

Polecane posty

Gość gość

Mam naprawdę dużo ładnych ubranek i firmowe i nie, przeróżne. Dużo par bucików oryginalnych, w ogóle nie zniszczonych. A z okresu gdy moje dziecko jeszcze nie chodziło, to już w ogóle jak nowe. I nie wiem teraz, czy opłacałoby się stworzyć taką dużą pakę i spróbować sprzedać? Czy w ogóle jest na coś takiego popyt? Na ubranka dziecięce używane? Nie powiem, bardzo przydałoby mi się parę groszy..choćby na nowe ubranka na zimę dla mojego dziecka. Z góry dziękuję za odpowiedź!

Gość gość
Po pierwsze-mega paki się nie opłacają, bo mi się spodobają np. 3 rzeczy i tylko te 3 bym chciała. Po drugie-jak już to tylko osobno, bo mega paki taniej wychodzą, a więc mnie zarobisz, a jak wystawisz w 1 dniu to ileśtam osób może kupić nawet i po 10 sztuk, a jak ktoś będzie chciał-kupi wszystko Po trzecie nie masz tylko 1 rozmiaru na sprzedaż, a chyba wszystkiego byś od razu, np. 62, 68, 74, 80 nie kupiła prawda? Z drugiej strony ja też kupuje na allegro i pomyśl, opłacało by mi się kupować pakę z za małymi ubrankami dla pięciu w tym rozmiarze, który chce? Po czwarte, ja nie sprzedawałam, bo trzymam "w razie czego" dla drugiego.

Gość gość
ja małe ubranka tylko w pakach sprzedawałam ,dosyć sporo taki karton po pampersach załadowany po brzegi i miałam tego parę kartonów i zawsze poszło w tym kurtki ,kombinezony ,,po jednym to nie chciało by mi się bawić .

Gość gość
mama - a co bys chciala kupic bo ja mam corke 9 miesiecy:) jak cos to pisz kasia_0078@wp.pl

Gość gość
Wystawiać po jednym ciuszku... zresztą za każdą aukcje jest prowizja..jak wystawisz ich 40 to się uzbiera.

Gość gość
No a tak serio wszystkie Mamy tu na kafe kupujecie używane ciuszki na allegro? Bo rzeczywiście jak ktoś ma, a mu zalega w szafie to warto posprzedawać.

Gość gość
Ja nigdy nie kupowałam na Alle, za to sprzedawałam dość często, w małych zestawach po 3-5 sztuk. Największe wzięcie miały bodziaki i pajacyki.

Gość Olcia _b
do mama4363 - co potrzebujesz dla chłopca??

Gość gość
ja na allegro kupuje jak nie ma nic nowego wartego swojej ceny u mnie w mieście, ani w używańcu, mam jeden upatrzony.