Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleria_77

Mamy pomóżcie

Polecane posty

Gość waleria_77

Hej dziewczyny, Dwa dni temu przechodzilismy z mężem jelitowke (grypę żołądkowa). Malego ominelo jak do tej pory.. Spędził te dni u babci.Tzn nie wymiotuje ani nie ma goraczki. Ale stracił apetyt i dosłownie nic nie chce jeść. A do tej pory jadł super i całe porcje. Do tego dzis mial bardziej wodnista kupke i przy kąpieli zauważyłam ze ma wysypke niewielką rozsiana po karku pleckach i podbrzuszu ( czerwone malutkie krostki blisko siebie). Poza tym jest wesoły i aktywny. Zastanawiam się czy on po prostu tak przechodzi tego wirusa czy może coś innego się dzieje? Martwi mnie to nie jedzenie. Staram się mu dawać pić ale tez weźmie kilka lykow i kreci głową. Mleko z rana i na noc pije polowe tego co zwykle. Martwię się poradzicie coś.

Gość waleria_77
Zapomniałam dopisać ze ma 8 miesięcy za tydzień skończy.

Gość gość
idz do lekarza , niech go obejrzy

Gość gość
Moim zdaniem weź jutro synka do lekarza. Zawsze będziesz spokojniejsza. Nie zamartwiaj się jak jest aktywny i nie płacze to powinno wszystko być ok. No ale jak mówiłam, jutro idzcie do lekarza.

Gość waleria_77
W takich momentach żałuję życia w UK. Ostatnio przy katarze u niego GP szukal mi diagnozy w internecie. Ale pójdę. Zobaczymy.

Gość gość
mamy dzieci w podobnym wieku, mój synu za 4 dni i kilka godzin 8 mcy skończy. Weź do lekarza bo wirus teraz jakiś panuje.

Gość gość
Moja córcia wczoraj taką kupkę zrobiła...sama woda praktycznie, Ale na szczęście tylko raz..bo już się bałam. Teraz taki czas na te świństwa przeróżne. Idź do lekarza idź. Zdrówka życzę synkowi.

Gość waleria_77
Dzięki. No pójdę. Ech. .. mam nadzieje że to jednak nie ten wirus bo tego paskudztwa nie życzę nawet wrogowi. W ogóle to musi być jakaś epidemia bo i tu w UK i w Polsce pelno zachorowań.